• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Daugavpils pilsētas domes 2004. gada 11. marta saistošie noteikumi Nr. 2 "Par grozījumu Daugavpils pilsētas domes 2002.gada 28.marta saistošajos noteikumos Nr.3 "Par kārtību, kādā reģistrējamas personas pašvaldības palīdzības saņemšanai dzīvojamo telpu jautājumu risināšanā un šīs palīdzības sniegšanas kārtību"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2004., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85796

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Alūksnes rajona Ziemeru pagasta padomes saistošie noteikumi Nr.2

Par Ziemeru pagasta teritorijas plānojumu

Vēl šajā numurā

19.03.2004., Nr. 44

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Daugavpils pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 2

Pieņemts: 11.03.2004.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Daugavpils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.2

2004.gada 11.martā (prot.Nr.5, 38.§)

Par grozījumu Daugavpils pilsētas domes 2002.gada 28.marta saistošajos noteikumos Nr.3 “Par kārtību, kādā reģistrējamas personas pašvaldības palīdzības saņemšanai dzīvojamo telpu jautājumu risināšanā un šīs palīdzības sniegšanas kārtību”

Izdoti saskaņā ar likumiem “Par pašvaldībām”, “Par dzīvojamo telpu īri”, “Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju” un “Par pašvaldību palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā”

1. Izdarīt Daugavpils pilsētas domes 2002.gada 28.marta saistošajos noteikumos Nr.3 “Par kārtību, kādā reģistrējamas personas pašvaldības palīdzības saņemšanai dzīvojamo telpu jautājumu risināšanā un šīs palīdzības sniegšanas kārtību” grozījumu – papildināt noteikumu 7.punktu ar 7.10.apakšpunktu šādā redakcijā:

“7.10. Personas, kuras dzīvo denacionalizētā vai likumīgajam īpašniekam atdotā mājā, kā arī tādās mājās, kuras pēc atgriešanas bijušajiem īpašniekiem vai viņu mantiniekiem atsavinātas vai citādi pārgājušas citas fiziskas vai juridiskas personas īpašumā, un lietojušas dzīvokli līdz īpašuma tiesību atjaunošanai, ja tām nav citas dzīvojamās telpas, kas pieder uz īpašuma tiesību pamata”.

2. Grozījumi saistošajos noteikumos publicējami laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”, tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc publicēšanas.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja R.Strode

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!