• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2004., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85488

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

12.03.2004., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālā plānojuma izstrādāšanu Kolkas pagasta Mazirbē

Saskaņā ar Kolkas pagasta padomes 24.11.2003. lēmumu (protokols nr.19, 4.§, 15.punkts) notiek detālā plānojuma izstrādāšana Kolkas pagasta Mazirbē zemesgabaliem “Mieri” (kad. nr.8862-002-0191), “Julgi” (8862-002-0210) un “Dainas” (8862-002-0212). Detālā plānojuma mērķi ir nodrošināt Mazirbes ciema vides saglabāšanas un ainavas aizsardzības nosacījumus un to izpildei nepieciešamo apsaimniekošanu un nodrošināt Aizsargjoslu likuma ieviešanu plānojuma teritorijā, paredzot grozījumus Kolkas pagasta teritorijas plānojumā. No 13.03.2004. līdz 09.04.2004. notiek detālā plānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmais posms. Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Kolkas pagasta padomē Talsu rajonā, Kolkas pagastā, “Brigās”, LV-3275. Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, pastāvīgā adrese, juridiskām, personām - nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs. Atbildīgā amatpersona par detālā plānojuma izstrādi ir Guntis Kļaviņš. Apmeklētāju pieņemšanas laiks Kolkas pagastā padomē 23.03.2004. no pulksten 16 līdz 17. Turpmākā informācija par detālo plānojumu un sabiedriskās apspriešanas pasākumiem tiks publicēta laikrakstā “Talsu Vēstis”.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādi Smārdes pagasta saimniecībai “Niedres”

Tukuma rajona Smārdes pagasta padome 2003.gada 29.oktobrī ir pieņēmusi lēmumu “Par detālplānojuma izstrādi saimniecībai “Niedres”.

Interesenti ar detālplānojuma 1.redakciju var iepazīties laikā no 2004.gada 16.martā līdz 2004.gada 16.aprīlim katru darba dienu no pulksten 9 līdz 17 Smārdes pagasta padomē.
Visas ieinteresētās personas ar priekšlikumiem var vērsties Smārdes pagasta padomē pie padomes sekretāres. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Tukuma rajona Smārdes pagasta padomei, norādot: fiziskām personām - vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi, juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Smārdes pagasta padome

Paziņojums par detālplānojuma izstrādāšanu Jelgavā

Saskaņā ar Jelgavas domes 2004.gada 19.februāra lēmumiem nr.2/5 un 2/6 ir uzsākta detālplānojumu izstrādāšana teritorijām Zālītes ielā 1 un Meža ceļā 8. Detālplānojumi tiek izstrādāti kā Jelgavas teritorijas plānojuma zonējuma grozījumi minētajām teritorijām.
Sabiedriskās apspriešanas 1.posma termiņš no 2004.gada 8.marta līdz 2004.gada 5.aprīlim. Interesenti (fiziskās un juridiskās personas) var iesniegt rakstiskus priekšlikumus detāplānojumu izstrādāšanai Jelgavas domes ēkā Lielā ielā 11, Būvvaldē, katru darba dienu no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz 17, piektdienās no pulksten 8 līdz 12 un no 13.30 līdz 14.30.
Par detāplānojumu izstrādāšanu atbildīgā amatpersona - būvvaldes vadītājs A.Račinskis, tālr. 3005569.
Turpmākā informācija par grozījumu izstrādāšanu tiks publicēta laikrakstā “Jelgavas Rīta Avīze”.

Paziņojums par Līvānu novada teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Līvānu novada dome paziņo par Līvānu novada teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu (domes lēmums nr. 3-24 no 2004.gada 26. februāra) ar mērķi noteikt novada teritorijas izmantošanas nosacījumus turpmākajiem 12 gadiem. Atbildīgā persona par plānojuma izstrādi ir Līvānu novada domes arhitekte Inga Ancāne (apmeklētājus pieņem domes 303.kabinetā pirmdienās, ceturtdienās no pulksten 9 līdz 12 un no 13 līdz 16). Interesentus lūdzam iesniegt priekšlikumus līdz š.g. 15. aprīlim Līvānu novada domē Rīgas ielā 77, 205.kabinetā darba dienās no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz 17 vai nosūtīt pa pastu (Līvānu novada dome, Rīgas iela 77, Līvāni, Preiļu rajons, LV-5316, ar norādi “Teritorijas plānojuma izstrādei”). Lai saņemtu rakstisku atbildi, priekšlikuma iesniedzējam jānorāda vārds, uzvārds (juridiskai personai - uzņēmuma nosaukums), dzīvesvieta (juridiskā adrese), paraksts. Teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas pasākumu norises vieta un laiks tiks paziņoti laikrakstos “Novadnieks”, “Līvānu Novada Vēstis”, un domes elektroniskajā mājas lapā: www.livani.lv.

Paziņojums par Umurgas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Limbažu rajona Umurgas pagasta padome paziņo, ka ar padomes sēdes 21.01.2004. lēmumu nr.1.8. un 25.02.2004. lēmumu nr. 2.3., tiek uzsākta Umurgas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšana.
Plānojuma mērķi:
- izvērtēt teritorijas attīstības potenciālu un noteikt tā izmantošanai nepieciešamās prasības un ierobežojumus;
- noteikt kārtību būvniecības projektu īstenošanai pagasta teritorijā, prasības zemesgabala apbūvei, teritorijas labiekārtojumiem un citādai apsaimniekošanai.
Četru nedēļu laikā no šī paziņojuma publicēšanas paredzēts uzklausīt sabiedrības viedokli par Umurgas pagasta teritorijas plānojumā risināmajiem jautājumiem. Interesenti savus priekšlikumus var iesniegt Umurgas pagasta padomē Cēsu ielā 6, Umurgā, Limbažu rajonā, LV-4004.
Apmeklētāju pieņemšana notiek pirmdienās un trešdienās no pulksten 9 līdz 12 Umurgas pagasta padomē. Par plānojuma izstrādāšanu atbildīgā amatpersona - galvenā zemes ierīkotāja Aija Baumane, tālr. 4023867, fakss 4070982.
Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, priekšlikumi jāiesniedz, norādot fiziskās personas vārdu, uzvārdu, personas kodu un pastāvīgo adresi, bet juridiskās personas norāda nosaukumu, adresi un reģistrācijas numuru. Priekšlikums ir jāparaksta.
Turpmākā informācija par plānojuma izstrādāšanu un sabiedriskās apspriešanas programmu tiks publicēta laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un Limbažu rajona laikrakstā “Auseklis”.

Paziņojums par Kalkūnes pagasta Kalkūnes un Randenes ciemu teritorijas plānojuma izstrādi

Daugavpils rajona Kalkūnes pagasta padome 2004.gada 25.februārī pieņēma lēmumu saskaņā ar kuru tiek uzsākta Kalkūnes pagasta Kalkūnes un Randenes ciemu teritorijas plānojuma izstrādes un attīstības programmas aktualizācija. Par teritorijas plānojuma izstrādāšanas atbildīgo amatpersonu tiek nozīmēts padomes priekšsēdētājs Arnotijs Cimoška.
Kalkūnes pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotas un ilgspējīgas attīstības sistēmas izveidošana, kas pašvaldību attīstītu par aktīvu, mūsdienīgu darījumu, tūrisma, tirdzniecības un atpūtas centru, saglabājot raksturīgās dabas vērtības un kultūrvēsturisko mantojumu.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts astoņas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti savus rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Kalkūnes pagasta padomē Ķieģeļu ielā 4 vai arī pa pastu (pasta indekss LV-5412) ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Kalkūnes pagasta teritorijas plānojumam un programmai”. Apmeklētāju pieņemšana sabiedriskā viedokļa uzklausīšanai un informācijas sniegšanai notiek Kalkūnes pagasta padomē Ķieģeļu ielā 4, otrdienās, ceturtdienās no plkst. 8.30 līdz 12, tālr. 5474023, fakss 5474023.

Paziņojums par Daugavpils pilsētas teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Daugavpils pilsētas dome 2004.gada 26.februāra sēdē pieņēma lēmumu nr.147, pamatojoties uz kuru tiek uzsākta Daugavpils pilsētas teritorijas plānojuma izstrāde.
Par teritorijas plānojuma sagatavošanu ir atbildīga Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Rita Strode.
Par teritorijas plānojuma izstrādes vadītāju apstiprināts domes izpilddirektors Andris Upītis.
Daugavpils pilsētas teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotas un ilgspējīgas attīstības sistēmas izveidošana, kas nodrošinās Daugavpilī kā lielā pilsētā esošās un plānotās teritorijas racionālu izmantošanu.

Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts līdz 2004.gada 13.aprīlim.
Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Daugavpils pilsētas domē Kr.Valdemāra ielā 1, informācija birojā, 1.stāvā, ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils pilsētas teritorijas plānojumam”, tālr. uzziņām 5407781.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!