• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Gads rūpniecībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.03.2004., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85389

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kur atradīsies Kalpaka piemineklis

Vēl šajā numurā

10.03.2004., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Gads rūpniecībā

Janvārī, salīdzinot ar situāciju pirms gada, par gandrīz sešiem procentiem pieaugusi sezonāli izlīdzinātā apstrādes rūpniecības produkcijas izlaide. Arī elektroenerģijas, gāzes un ūdens apgādes nozarē vērojams gandrīz tāds pats pieaugums. Savukārt ieguves rūpniecībā apjomi samazinājušies par septiņiem procentiem, liecina Centrālās statistikas pārvaldes Rūpniecības un zvejniecības statistikas daļas apkopotie dati.
Pārtikas produktu un dzērienu ražošanas nozarē ražošanas apjomi kāpuši par vairāk nekā desmit procentiem, tajā skaitā dzērienu ražošanā par aptuveni 40 procentiem, dzīvnieku barības ražošanā – par 23 procentiem, bet gaļas un gaļas produktu ražošanā, pārstrādē un konservēšanā – par gandrīz 11 procentiem. Savukārt augļu un dārzeņu pārstrādē un konservēšanā ražošanas apjomi samazinājušies par aptuveni 8 procentiem. Sarukusi arī piena produktu, maizes, konditorejas izstrādājumu un cukura ražošana.
Jūtami auguši rūpniecības produkcijas apjomi gumijas un plastmasas izstrādājumu ražošanā – par gandrīz 31 procentu, ķīmisko vielu un to izstrādājumu ražošanā – par vairāk nekā 23 procentiem, kā arī koksnes un koka izstrādājumu ražošanā – par aptuveni 15 procentiem.
Savukārt samazinājušies ražošanas apjomi apģērbu ražošanā, iekārtu, mehānismu un darba mašīnu ražošanā, tekstilizstrādājumu ražošanā un celulozes, papīra un papīra izstrādājumu ražošanā un citās nozarēs.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!