• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.03.2004., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85363

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Vēl šajā numurā

10.03.2004., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mantojumu ziņas

Rīgas apgabaltiesas zvērinātas notāres Ivetas Šnepstes lietvedībā atrodas mantojuma lieta par 2004.gada 1.februārī (divi tūkstoši ceturtā gada pirmajā februārī) Rīgā mirušā VLADIMIRA DOROŅENKOVA (VLADIMIRS DOROŅENKOVS), dzim.1934.gada 20.novembrī Krievijā, personas kods 2011XX-XXXXX, kura pēdējā reģistrētā dzīvesvieta bija Rīgas rajonā, Baldonē, Rīgas ielā 44 (četrdesmit četri), dzīvoklis 4 (četri), atstāto mantojumu. Rīgas apgabaltiesas zvērināta notāre Iveta Šnepste uzaicina personas, kurām kā mantiniekiem, kreditoiem, vai kā citādi ir kādas tiesības uz atstāto mantojumu, pieteikties zvērinātas notāres Ivetas Šnepstes prakses vietā Rīgas ielā 30, Salaspilī, Rīgas rajonā, četru mēnešu laikā no šī paziņojuma publicēšanas. Tālrunis uzziņām 7941208.

Zv.notāres Karinas Kaugures lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANASTASIJAS PURMALES (ANASTASIJA PURMALE), dzim.1926.gada 2.jūlijā, mirušas 2004.gada 3.februārī, atstāto mantojumu. Zv.notāre Karina Kaugure uzaicina personas, kurām kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā no šī paziņojuma publicēšanas zv. notāres Karinas Kaugures prakses vietā Rīgā, Stabu ielā 65.

Zv.notāres Karinas Kaugures lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VJAČESLAVA FEŅUTINA (VJAČESLAVS FEŅUTINS), dzim.1938.gada 18.aprīlī, miruša 2003.gada 6.jūlijā, atstāto mantojumu. Zv.notāre Karina Kaugure uzaicina personas, kurām kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā no šī paziņojuma publicēšanas zv. notāres Karinas Kaugures prakses vietā Rīgā, Stabu ielā 65.

Zvērinātas notāres Annas Smirnovas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar 2003.gada 15.augustā mirušā ISAKIJA KUZNECOVA, dzim.1931.gada 3.jūnijā, kura pēdējā dzīvesvieta bija Rēzeknes rajonā, Feimaņu pagastā, Pūdnīkos, atstāto mantojumu. Zvērināta notāre Anna Smirnova uzaicina personas, kurām kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz atstāto mantojumu, trīs mēnešu laikā no paziņojuma publicēšanas pieteikties pie zvērinātas notāres Annas Smirnovas prakses vietā Rēzeknē, N.Rancāna ielā 36.

Zvērinātas notāres Annas Smirnovas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar 2003.gada 22.martā mirušā VLADIMIRA LIPSKA, dzim.1944.gada 23.novembrī, kura pēdējā dzīvesvieta bija Rēzeknē, Maskavas ielā 32-60, atstāto mantojumu. Zvērināta notāre Anna Smirnova uzaicina personas, kurām kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz atstāto mantojumu, trīs mēnešu laikā no paziņojuma publicēšanas pieteikties pie zvērinātas notāres Annas Smirnovas prakses vietā Rēzeknē, N.Rancāna ielā 36.

Rīgas apgabaltiesas zvērinātas notāres Ilzes Pilsētnieces lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ZIGURDA LODĒNA, dzim.1941.gada 4.novembrī Bauskā, kura pēdējā dzīvesvieta bija Rīgā, Staiceles ielā 15-36, miruša 2003.gada 8.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības vai tiesības uz mantojumu, pieteikties zvērinātas notāres Ilzes Pilsētnieces prakses vietā Rīgā, Lāčplēša ielā 38, trīs mēnešu laikā no uzaicinājuma publikācijas dienas.

Zvērinātas notāres Sandras Eilandes lietvedībā atrodas lieta sakarā ar RUDOLFA RUŅENIEKA, dzim.1914.gada 28.martā Liepājā, miruša 1991.gada 10.aprīlī, atstāto mantojumu. Zvērināta notāre Sandra Eilande uzaicina personas, kurām kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā no šī sludinājuma publicēšanas zvērinātas notāres prakses vietā Rīgā, Grēcinieku ielā 22/24.

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JEVDOKIJAS ŠERSTES, dzim.1931.gadā, dzīv. Daugavpilī, Jelgavas ielā 52-1, mirušas 2000.gada 9.janvārī, atstāto mantojumu. Daugavpils tiesa uzaicina visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu pieteikties Daugavpils tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks uzskatītas par dzēstām.

Zvērinātas notāres Ineses Purvinskas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KRISTINAS TURONOKAS, dzim.1939.gada 11.jūlijā Baltkrievijā, dzīv. Daugavpils rajonā, Maļinovas pagastā, Maļinovas c., mirušas 2003.gada 27.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības vai iebildumi par mantojumu, pieteikties zvērināta notāra prakses vietā Daugavpilī, Raiņa ielā 26, triju mēnešu laikā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!