• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu un aizsardzības ministri, aicinot izveidot plašu labējo spēku koalīciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2004., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85311

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsakot līdzjūtību Mavrika Vulfsona piederīgajiem

Vēl šajā numurā

09.03.2004., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Ārlietu un aizsardzības ministri, aicinot izveidot plašu labējo spēku koalīciju

Kopš Latvijas valstiskās neatkarības atjaunošanas pirmo reizi ir pavērusies iespēja izveidot plašu labējo spēku koalīciju. Mēs vēršamies pie “Jaunā laika” un Tautas partijas ar aicinājumu apzināties savu vēsturisko atbildību Latvijas nākotnei tik svarīgā brīdī un kļūt par kodolu labējai valdībai, kas spētu saskanīgi un izlēmīgi rīkoties, Latvijai ieejot Eiropas Savienībā un NATO.
Latvijai ir vajadzīga labēja vairākuma valdība. Ikviens cits risinājums var radīt nepārskatāmas sekas mūsu valstij un tautai. Cena, kas būtu maksājama par kreiso promaskavisko spēku atbalstu mazākuma valdībai, ir pārāk augsta. Tā apdraud mūsu sabiedrības pašus pamatus, jo atbalstītāju mērķi būtiski atšķiras no tiem principiem, uz kuriem balstoties Latvija soli pa solim ir atjaunojusi savu valsti un izveidojusi integrētu sabiedrību. Kreiso promaskavisko partiju pārstāvji iestājas par divkopienu valsts izveidošanu, par otrās valsts valodas statusa piešķiršanu krievu valodai, tā sadalot mūsu iedzīvotājus divās daļās. Tāda divkopienu valsts neizbēgami izkropļotu spēkā esošo vēlēšanu sistēmu ar centieniem tajā ieviest etniskās pārstāvniecības principu. To nedrīkst pieļaut.
2.aprīlī pie NATO mītnes uzvīsies Latvijas karogs. Vēl pēc mēneša – 1.maijā sarkanbaltsarkanais karogs plīvos arī pie Eiropas Savienības ēkas. Latvija nedrīkst ieiet NATO un Eiropas Savienībā ar nestabilu valdību, kuras lēmumi ir atkarīgi no darījumiem, kas slēgti ar citas lielvalsts vadītiem politiskiem spēkiem. Latvija nedrīkst pievilt mūsu partneru un sabiedroto uzticību.

Ārlietu ministre Sandra Kalniete, aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!