• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.03.2004., Nr. 34 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85022

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

03.03.2004., Nr. 34

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par sabiedriskās apspriešanas uzsākšanu Cēsu pilsētas teritorijas plānojuma 1.redakcijai

Pamatojoties uz Latvijas Republikas Ministru kabineta noteikumu nr.34 “Vietējas pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumi” 27. punktu un Cēsu pilsētas teritoriālā plānojuma izstrādes darba grupas vadītāja Jāņa ROZENBERGA ziņojumu, Cēsu pilsētas dome nolemj izsludināt sabiedrisko apspriešanu Cēsu pilsētas teritorijas plānojuma 1.redakcijai (pielikumā Cēsu pilsētas domes lēmums (sēdes protokola nr.5, 42.§, 26.02.2004) “Par sabiedriskās apspriešanas ierosināšanu Cēsu pilsētas teritoriālā plānojuma 1.redakcijai”).
Sabiedriskajai apspriešanai noteikts laika termiņš - 2004.gada 2.marts līdz 2004.gada 6.aprīlis.
Sabiedriskās apspriešanas materiāli tiks izstādīti Cēsu pilsētas domes 2.stāvā no 2004.gada 1.marta.
Sabiedriskās apspriešanas laikā plānotas vairākas sanāksmes, par norises vietu un laiku iepriekš vienojoties ar pilsētas uzņēmējdarbības, NVO un publiskā sektora organizācijām, lai skaidrotu Cēsu pilsētas teritorijas plānojuma 1.redakciju un gūtu atsauksmes labojumiem un papildinājumiem. Gala sapulce visiem pilsētas iedzīvotājiem paredzēta 2004.gada 23.martā, par to iepriekš paziņojot Cēsu pilsētas masu medijos.
Atsauksmes un komentārus pilsētas fiziskās un juridiskās personas var iesūtīt elektroniski janis.rozenbergs@dome.cesis.lv; pa pastu Cēsu pilsētas dome Raunas ielā 4, Cēsīs, LV-4100, ar norādi “Cēsu pilsētas teritorijas plānojums”, pilsētas mājas lapā www.cesis.lv, kā arī iesniegt Cēsu pilsētas domes Iedzīvotāju apkalpošanas centrā ar norādi “Cēsu pilsētas teritorijas plānojums” un sabiedriskās apspriešanas ietvaros organizētajās sanāksmēs sanāksmes protokolistam. Apmeklētājus saistībā ar Cēsu pilsētas teritorijas plānojumu pieņems katru trešdienu no no pulksten 9 līdz 11 un no 15 līdz 18 būvniecības, teritorijas plānojuma un nekustamā īpašuma nodaļa, kā arī attīstības plānošanas nodaļā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!