• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstuli Latvijas vēstniekam Gruzijā Andrim Vilcānam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.03.2004., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85007

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

02.03.2004., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Pasniedzot akreditācijas vēstuli Latvijas vēstniekam Gruzijā Andrim Vilcānam

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 1.martā, pasniedza akreditācijas vēstules Latvijas ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Gruzijā Andrim Vilcānam.
Sarunā Valsts prezidente atzīmēja, ka vēstnieks sāk savu darbu Gruzijā, kad tā valsts pārmaiņu laikā atver jaunu lappusi savā vēsturē.
Abas puses novērtēja, ka Latvijas un Gruzijas attiecības ir labas, īpaši militārās sadarbības jomā. Valsts prezidente uzsvēra, ka jācenšas turpmāk attīstīt ekonomisko sadarbību, kā arī jādomā par to, kādā jomā konkrēti Latvija var palīdzēt Gruzijai ar savu padomu un pieredzi tās attīstības un demokratizācijas ceļā. Kā vienu no iespējamajām jomām Valsts prezidente minēja administratīvās pieredzes nodošanu Gruzijas ierēdņu sistēmai.
Vēstnieks informēja prezidenti par aktualitātēm Gruzijā un visā reģionā, atzīmējot pēdējos gados novērojamās pārmaiņas un attīstību.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!