• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Latvijas bibliotekāru konferences dalībniekus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.02.2004., Nr. 32 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84935

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

27.02.2004., Nr. 32

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Sveicot Latvijas bibliotekāru konferences dalībniekus

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 26.februārī, nosūtīja apsveikumu bibliotekāriem, kuri no visas Latvijas pulcējās Rīgā Latvijas Bibliotekāru biedrības 10.konferencē “Informācijas vides pieejamība un aizsardzība”.
Apsveikumā V.Vīķe-Freiberga raksta:
“Bibliotekārs Latvijā, īpaši laukos, ir cilvēks, kurš palīdz nest zinību spēku un gaismu katrās mājās un ģimenē, tāpēc bibliotēka ir nozīmīgs sabiedriskais centrs, kas, par spīti skarbajai ikdienai, kopj senās tradīcijas pēc gara izaugsmes un izkopšanas.
Šīsdienas pasaulē bibliotēka saskaras ar izaicinājumu spēt iet līdzi tehnoloģijām un informācijas vides domāšanai. Elektroniskā vide nāk ar milzīgām iespējām un ērtībām, bet arī ar izaicinājumiem, tāpēc es būtu gandarīta redzēt, ka katrā mūsu bibliotēkā ar laiku būtu pieejamas arvien plašākas informācijas tehnoloģiju iespējas. Līdz ar Latvijas dalību Eiropas Savienībā arī bibliotēkām paveras papildu pilnveidošanās un attīstības iespējas, un es ceru, ka spēsim tās pilnā apjomā apgūt.
Man bija patiess prieks pagājušā gada nogalē atklāt Madonas bibliotēkas jauno, plašo ēku, vēlreiz gūstot apliecinājumu tam, ka bibliotēku sabiedriskais prestižs ir augsts un ar kopējiem pūliņiem ir iespējams radīt mājvietu vērtībām. Ceru, ka, tāpat kā Madona uzcēla sev bibliotēku, Latvija sekmīgi sāks un pabeigs darbu pie jaunās Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkas.
Novēlu Jums spēku, enerģiju un dzīvesprieku ikdienas darbā! Lai Jums veicas!”

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!