• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Baltijas eksperti vēta migrācijas jomu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.02.2004., Nr. 32 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84924

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

EDSO komisārs atbalsta izglītības reformu

Vēl šajā numurā

27.02.2004., Nr. 32

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Baltijas eksperti vēta migrācijas jomu

Baltijas Ministru padomes Migrācijas komitejas ietvaros šodien, 27.februārī, Rīgā Baltijas migrācijas dienestu eksperti turpina vakar iesākto darbu – pārrunā aktuālākos jautājumus migrācijas jomā pirms iestāšanās Eiropas Savienībā.

Kopš 1997.gada Baltijas Ministru padomes Migrācijas komitejas vecāko amatpersonu tikšanās notiek regulāri. Pēc Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) preses sekretāres Ingas Salenieces sniegtajām ziņām, šoreiz eksperti izvērtē Eiropas lietu jautājumu koordināciju migrācijas dienestos Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, jo to nozīme pēc 1.maija būtiski palielināsies. Tiks pārrunāta arī pārstāvju dalība Eiropas Savienības (ES) darba grupās, nacionālo pozīciju un instrukciju izstrādāšana, sadarbības organizēšana ar citām valsts iestādēm, kā arī patvēruma jautājumu aktualizēšanās nākotnē.
Baltijas Ministru padomes Migrācijas komitejas sēdē Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) priekšnieka vietniece Maira Roze, Igaunijas Pilsonības un migrācijas pārvaldes direktora padomnieks Agu Kivimagi un Lietuvas Migrācijas departamenta direktora vietnieks Jans Vidicks parakstīs arī Rīcības plānu 2004.gadam. Šogad paredzētas vairākas tikšanās par ES integrācijas jautājumiem, dzīvesvietas deklarēšanas sistēmas ieviešanu Baltijas valstīs, dubultas personas apliecinošo dokumentu sistēmas ieviešanu, kā arī pieredzes apmaiņa par reģistru, informācijas sistēmu un datu bāžu pilnveidošanu un uzturēšanu.

 

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!