• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.02.2004., Nr. 32 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84867

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

27.02.2004., Nr. 32

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par grozījumu izdarīšanu
Bauskas pilsētas apbūves saistošajos noteikumos

Pamatojoties uz Bauskas pilsētas apbūves saistošo noteikumu nr.7., 2.10. punkta “Apbūves noteikumu grozīšana”, Bauskas pilsētas domes 2004.gada 19.februāra lēmumu “Par sabiedriskās apspriešanas procedūras organizēšanu grozījumu izdarīšanai Bauskas pilsētas apbūves saistošajos noteikumos” (prot.nr.2, 17.§), tiek organizēta sabiedriskā apskriešana par grozījumu izdarīšanu Bauskas pilsētas apbūves saistošajos noteikumos nr.7 5.nodaļā “Prasības velosipēdu, automašīnu novietošanai un degvielas uzpildes stacijas izvietojumam”.

Bauskas pilsētas iedzīvotāji un citi interesenti tiek aicināti iepazīties ar grozījumu priekšlikumu, pamatojumu, projektu un sešu nedēļu laikā no paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” iesniegt rakstiskus priekšlikumus un atsauksmes.
Apmeklētāju pieņemšana notiek katru darba dienu no pulksten 9 līdz 17, pirmdienās no pulksten 9 līdz 18 Bauskas pilsētas domes Attīstības un plānošanas nodaļā.
Rakstisko priekšlikumu un atsauksmju iesniegšanas vieta - Bauskas pilsētas dome Uzvaras ielā 6, Bauska, LV-3901.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādāšanas uzsākšanu
teritorijai Rīgā Ezermalas ielā 30

Saskaņā ar Ministru kabineta 2000.gada 5.decembra „Noteikumiem par teritorijas plānojumiem” (nr.423) 57.punktu un SIA ,,Ķeizarmežs” iesniegumu, paziņoju, ka Rīgas dome 2003.gada 16 .decembrī ir pieņēmusi lēmumu nr. 2773 (prot.nr.108, 48.§) uzsākt detālplānojuma izstrādāšanu teritorijai starp Ķīšezeru, Ezermalas ielu un Annas Sakses ielu, kas ietver gruntsgabalu Ezermalas ielā 30 un šobrīd ir uzsākts sabiedriskās apspriešanas 1.posms par detālplānojumā risināmajiem jautājumiem. Detālplānojuma mērķis ir izvērtēt pašreizējo un Rīgas attīstības plānā noteikto teritorijas izmantošanu un izstrādāt pašvaldības teritorijas plānojuma grozījumus atbilstoši ilgspējīgiem teritoriju attīstības principiem. Detālplānojumā ietvertās teritorijas platība aizņem apmēram 8,6 ha.
Sabiedriskās apspriešanas 1.posms ilgs līdz 2004.gada 19.martam. Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus, ja tādi ir, līdz minētajam termiņam lūdzu nosūtīt Dacei Rampānei Vāgnera ielā 3-504, Rīgā, LV-1050, fakss 7220143.

Paziņojums par detālā plānojuma izstrādi
Rīgas rajona Mārupes pagasta teritorijai

Saskaņā ar Mārupes pagasta padomes 17.12.2003. lēmumu (sēdes protokola izraksts nr.15, p.3., §15.) ir uzsākta detālā plānojuma izstrāde Rīgas rajona Mārupes pagasta teritorijai 0,8367 ha platībā (kad.nr.80760030586), kuru ietver Lielā iela - sauszemes robeža starp saimniecībām “Purmaļi-1” un “Spilvas” - sauszemes robeža starp saimniecību “Purmaļi-1” un nekustamo īpašumu Zeltiņu ielā 39B - sauszemes robeža starp saimniecību “Purmaļi-1” un nekustamo īpašumu Zeltiņu ielā 39A - sauszemes robeža starp saimniecību “Purmaļi-1” un nekustamo īpašumu Zeltiņu ielā 39 - sauszemes robeža starp saimniecību “Purmaļi-1” un nekustamo īpašumu Zeltiņu ielā 37 - Zeltiņu iela. Detālā plānojuma izstrādes mērķis ir pamatot jauktas dzīvojamās un darījumu teritorijas izvietošanu pašreizējā darījuma teritorijā, kā arī noteikt zemesgabala sadalīšanu parcelēs. Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš no 15.03.2004. līdz 26.04.2004. Priekšlikumus detālā plānojuma izstrādei jāiesniedz rakstiski SIA “Reģionālie projekti” (Rīgas iela 22, Piņķi, Babītes pagasts, Rīgas rajons, LV-2107) darbdienās no pulksten 9 līdz 17. Detālā plānojuma izstrādi veic SIA “Reģionālie projekti”. Informācija par turpmākajiem sabiedriskās apspriešanas pasākumiem tiks publicēta Mārupes pagasta avīzē “Mārupes Vēstis”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!