• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 19. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.02.2004., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84800

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2004. gada 23. februāra sēdē

Vēl šajā numurā

26.02.2004., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

2004. gada 19. februāra sēdē

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Parlamentārās izmeklēšanas komisijas Einara Repšes finansiālo darbību pārbaudei priekšsēdētāja biedru ievēlēta deputāte V.Muižniece, bet par sekretāru – deputāts P.Kalniņš.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka izveidota Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas Pašvaldību darbību reglamentējošo likumu izstrādes apakškomisija 15 locekļu sastāvā. Par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts P.Ontužāns.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāti V.Stepaņenko, A.Mackevičs, P.Maksimovs, V.Karpuškins un D.Turlais uzņemti Latvijas Pirmās partijas frakcijā.
4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts P.Kļaviņš uzņemts frakcijas “Jaunais laiks” sastāvā.
5. Apstiprināja komandējumu Ārlietu komisijas priekšsēdētājam R.Pīkam uz Kijevu (Ukraina) no 2004.gada 20.februāra līdz 22.februārim.
6. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Ē.Jēkabsona, delegācijas locekļa A.Kušķa un delegācijas sekretāra I.Aizstrauta komandējumu uz Vīni (Austrija) no 2004.gada 18.februāra līdz 22.februārim.

Saeimas sekretārs J.Reirs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!