• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.2004., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84728

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Vēl šajā numurā

25.02.2004., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mantojumu ziņas

Rīgas apgabaltiesas zvērinātas notāres Janīnas Nollendorfas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KĀRĻA BĀLIŅA, dzim.1924.gada 10.jūlijā Latvijā, Rīgā, p.k.1007XX-XXXXX, miruša 2003.gada 7.martā, atstāto mantojumu. Uzaicinu personas, kurām kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz atstāto mantojumu, trīs mēnešu laikā pēc šī paziņojuma publicēšanas pieteikties zvērinātas notāres Janīna Nollendorfas prakses vietā Rīgā, Stabu ielā 18.

Rīgas apgabaltiesas zvērināta notāra Luda Saknes birojā atrodas lieta sakarā ar VIKTORA MIHAILOVA, dzim.13.03.1946., miruša 21.09.2003., mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās zv.notāra birojā piecu mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

Zvērinātas notāres Daces Ozoliņas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar TEKLAS BOMIKAS, dzim. 1907.gada 29.decembrī Daugavpils rajonā, mirušas 2003.gada 26.novembrī, mantojumu. Zvērināta notāre Dace Ozoliņa paziņo, ka pēdējās gribas rīkojuma akts tiks nolasīts 2004.gada 4.martā pulksten 9 zvērinātas notāres prakses vietā Limbažos, Rīgas ielā 16, un uzaicina pieteikties personas, kurām kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz atstāto mantojumu, kā arī pieteikt savas tiesības personām, kurām ir iebildumi pret testamentu, zvērinātas notāres prakses vietā trīs mēnešu laikā pēc pēdējās gribas rīkojuma akta nolasīšanas. Pretējā gadījumā testaments tiks atzīts par stājušos likumīgā spēkā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!