• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.02.2004., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84665

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

24.02.2004., Nr. 29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Irlavas pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu

Irlavas pagasta padome 2004.gada 29.janvārī pieņēmusi lēmumu par teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu.

Par plānojuma izstrādi atbildīgā amatpersona padomes priekšsēdētājs Vilnis Janševskis.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš: līdz 2004.gada 7.aprīlim.
Teritorijas plānojuma izstrādes materiāli novietoti Irlavas pagasta padomē Irlavas pagasta padomes ēkā Tukuma rajonā no 2004.gada 20.februāra līdz 2004.gada 7.aprīlim.
Sapulce teritorijas plānojuma apspriešanai notiks 2004.gada 18.martā pulksten 11 Irlavas pagasta padomē Irlavas pagasta padomes ēkā.
Rakstisko priekšlikumu iesniegšanas termiņš līdz 2004.gada 7.aprīlim Irlavas pagasta padomē Irlavas pagasta padomes ēkā, LV-3137, e-pasts: irlavas.padome@navigator.lv.
Apmeklētāju pieņemšanas laiks pirmdienās, trešdienās un ceturtdienās no pulksten 8 līdz 12. Teritorijas plānojuma izstrādes vadītāja Inese Čilipane.

Paziņojums par Pededzes pagasta apbūves noteikumiem
un Pededzes pagasta teritorijas plānojumu

Alūksnes rajona Pededzes pagasta 2004.gada 10.februāra sēdē:
1. Pieņemti Pededzes pagasta padomes saistošie noteikumi “Pededzes pagasta apbūves noteikumi”.
2. Apstiprināts Pededzes pagasta teritorijas plānojums galīgajā redakcijā. Pamatojoties uz likuma “Par pašvaldībām” 21.p.3.daļu, 05.12.2000. LR MK noteikumiem Nr.423 “Noteikumi par teritorijas plānojumiem”,
Pededzes pagasta apbūves noteikumi un Pededzes pagasta teritorijas plānojums ir brīvi pieejami pagasta padomē.
Ar Pededzes pagasta apbūves noteikumiem var iepazīties Alūksnes rajona padomes mājas lapā, adrese: www.aluksne.lv

Paziņojums par Lubes pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Lubes pagasta padome paziņo, ka ar 2004.gada 26.janvāra padomes sēdes protokollēmumu 1, § 10, tiek uzsākta Lubes pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšana.
Tiek noteikts sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš 4 nedēļas no paziņojuma publicēšanas. Par plānojuma izstrādi atbildīgā persona - Egons Sproģis, tālr. 3278533.
Interesentus lūdzu iesniegt rakstiskus priekšlikumus Lubes pagasta padomē darbdienās no pulksten 8 līdz 17 vai nosūtīt pa pastu (Lubes pagasta padome, “Sniedzes”, Anuži, Lubes pagasts, Talsu raj., Lube, LV-3262).

Paziņojums par Tabores pagasta Tabores ciema detālplānojuma izstrādāšanu

Daugavpils rajona Tabores pagasta padome 2004.gada 10.februāra sēdē ir pieņēmusi lēmumu, saskaņā ar kuru tiek uzsākta Tabores pagasta Tabores ciema detālplānojuma izstrāde. Par Tabores ciema detālplānojuma izstrādes atbildīgo amatpersonu tiek iecelta I.Jazvica, padomes sekretāre.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts divas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Tabores pagasta padomē vai arī pa pastu (pasta indekss LV-5465) ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Tabores pagasta Tabores ciema detālplānojumam”. Apmeklētāju pieņemšana sabiedriskā viedokļa uzklausīšanai un informācijas sniegšanai notiek Tabores pagasta padomē no pulksten 8.30 līdz 12, tālr.5493267, 5493248, fakss 5493248.

Paziņojums par Nīkrāces pagasta teritorijas plānojuma
galīgās redakcijas apstiprināšanu

Kuldīgas rajona Nīkrāces padome paziņo, ka 27.01.2004. apstiprināts Nīkrāces pagasta teritorijas plānojums galīgā redakcijā kā saistošie noteikumi nr.1/2004 (protokols nr.2.4.p.).
Plānojuma sastāvā apstiprināti Nīkrāces pagasta saistošie apbūves noteikumi nr.1/2004 (protokols nr.2.4.p.). Ar dokumentiem var iepazīties Nikrāces pagasta padomē.

Paziņojums par Tabores pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Daugavpils rajona Tabores pagasta padome 2004.gada 10.februāra sēdē ir pieņēmusi lēmumu, saskaņā ar kuru tiek uzsākta Tabores pagasta teritorijas plānojuma izstrāde un attīstības programmas aktualizācija. Par teritorijas plānojuma izstrādāšanas atbildīgo amatpersonu tiek iecelta Irīna Jazvica, padomes sekretāre.
Tabores pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotas un ilgtspējīgas attīstības sistēmas izveidošana, kas pašvaldību attīstītu par aktīvu, mūsdienīgu darījumu, tūrisma, tirdzniecības un atpūtas centru, saglabājot raksturīgās dabas vērtības un kultūrvēsturisko mantojumu.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts četras nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Tabores pagasta padomē Oktobra ielā 2a vai arī pa pastu (pasta indekss LV-5465) ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Tabores pagasta teritorijas plānojumam un programmai”.
Apmeklētāju pieņemšana sabiedriskā viedokļa uzklausīšanai un informācijas sniegšanai notiek Tabores pagasta padomē Oktobra ielā 2a no pulksten 8.30 līdz 12, tālr. 5493267, 5493248, fakss 5493248.

Paziņojums par Baltinavas pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Baltinavas pagasta padome pieņēmusi lēmumu (protokols nr1, &9, no 27.01.2004.) “Par Baltinavas pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu”. Plānojuma izstrādes mērķis ir pagasta teritorijas ilgspējīgas, līdzsvarotas un daudzpusīgas attīstības pamatojums, paredzot teritorijas racionālu izmantošanu, un reglamentēt būvniecības kārtību tajā, sabalansējot privātīpašnieku un sabiedrības intereses.
Ar paziņojuma publicēšanu tiek uzsākts sabiedriskās apspriešanas pirmais posms. Rakstiski priekšlikumi un ierosinājumi jāiesniedz astoņu nedēļu laikā no paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” Baltinavas pagasta padomē Kārsavas ielā 16, Baltinavā, Balvu raj., LV-4594, darbdienās no pulksten 8.30 līdz 16.
Projekta sabiedriskā apspriešana notiks atbilstoši LR MK Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumiem. Atbildīgā persona par Baltinavas pagasta teritorijas plānojuma izstrādi ir Valdis Siliņš, tālr. 4521228. Visa ar plānojumu saistītā informācija tiks publicēta pagasta laikrakstā.

Kuldīgas pilsētas dome

Paziņojums par teritorijas plānojuma grozījumu 1.redakcijas
apstiprināšanu un stāšanos spēkā

Kuldīgas pilsētas domes sēdes prot.nr.2, p.66, izraksts
2004.gada 29.janvārī
Par Kuldīgas pilsētas Vakara ielas 4 detālā plānojuma kā Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu
1.redakcijas apstiprināšanu un stāšanos spēkā
Pamatojoties uz likumu “Teritorijas plānošanas likums”, LR Ministru kabineta noteikumiem Nr.423 “Noteikumi par teritorijas plānojumiem”,
atklāti balsojot ar 7 balsīm “par”, “pret” - nav, “atturas” - nav, Kuldīgas pilsētas dome nolemj:
1. Apstiprināt Vakara ielas 4 detālā plānojuma kā Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu 1.redakciju kā galīgo redakciju un atzīt Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojumu (apstiprināts 29.11.2002.) par spēku zaudējušu Vakara ielas 4 detālā plānojuma teritorijas robežās.
2. Apstiprināt Vakara ielas 4 detālā plānojuma apbūves noteikumus kā Kuldīgas pilsētas domes saistošos noteikumus nr.2004/1.
3. Nosūtīt noteikumus reģistrācijai Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā.
4. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to novietošanas Kuldīgas pilsētas domes telpās redzamā vietā.

Ar Kuldīgas pilsētas domes saistošajiem noteikumiem nr.2004/1 “Vakara ielas 4 Kuldīgā detālais plānojums kā Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumi” var iepazīties Kuldīgas pilsētas domes Informācijas centrā (1.stāvā) vai Kuldīgas pilsētas interneta mājas lapā - www.kuldiga.lv

Paziņojums par Līksnas pagasta teritorijas plānojuma
un ciemata detālplānojuma izstrādāšanu

Daugavpils rajona Līksnas pagasta padome 2004.gada 2.februāra sēdē ir pieņēmusi lēmumu nr.17 prot. nr.2, 2.§, saskaņā ar kuru tiek uzsākta Līksnas pagasta teritorijas plānojuma un ciemata detālplānojuma izstrāde un attīstības programmas aktualiziācija.
Par teritorijas plānojuma izstrādāšanas atbildīgo amatpersonu tiek iecelta pagasta padomes priekšsēdētāja Janīna Jalinska.
Līksnas pagasta teritorijas plānojuma un ciemata detālplānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotas un ilgspējīgas attīstības sistēmas izveidošana, kas pašvaldību attīstītu par aktīvu, mūsdienīgu darījumu, tūrisma, tirdzniecības un atpūtas centru, saglabājot raksturīgās dabas vērtības un kultūrvēsturisko mantojumu.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts astoņas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti savus rakstiskos priekšlikumus var iesniegt Līksnas pagasta padomē vai pa pastu (Daugavas ielā 8, p.n, Līksna, Daugavpils raj., LV-5456)
ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Līksnas pagasta teritorijas plānojumam un ciemata detālplānojumam”.
Apmeklētāju pieņemšana sabiedriskā viedokļa uzklausīšanai un informācijas sniegšanai notiek Līksnas pagasta padomē katru pirmdienu un ceturtdienu no pulksten 9 līdz 12, tālr. 5494246.

Paziņojums
par Valkas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Valkas rajona Valkas pagasta padome paziņo, ka ka ar padomes sēdes 2004.gada 13.janvāra lēmumu, protokols nr.1, tiek uzsākta Valkas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšana.
Plānojuma mērķis ir veicināt ilgtspējīgu un līdzsvarotu Valkas pagasta attīstību un veidot nozīmīgu Valkas novada teritorijas daļu.
Līdz ar paziņojuma publicēšanu uzsākt pagasta plānojuma sabiedrisko apspriešanu: iedzīvotāju un citu interesentu viedokļus un ieteikumus uzklausīsim līdz 2004.gada 1.aprīlim.
Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Valkas pagasta padomē, Tālavas ielā 66, Valkā, LV-4701. Tālr. uzziņām 4781370.
Apmeklētāju pieņemšana pagasta padomē pirmdienās un piektdienās no pulksten 8 līdz 15.
Turpmākā informācija par plānojuma sabiedriskās apspriešanas pasākumiem tiks publicēta rajona laikrakstā “Ziemeļlatvija” un pagasta avīzē “Pagasta Ziņas”.

Paziņojums par detālā plānojuma projekta izstrādi Liepājas pilsētas teritorijā

Ņemot vērā LR Ministru kabineta 2004.gada 13.janvāra noteikumus Nr.34 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumi”, Liepājas pilsētas dome 2004.gada 22.janvārī pieņēmusi lēmumu nr.26 - uzsākt detālā plānojuma projekta izstrādi, paredzot grozījumus Liepājas pilsētas pašvaldības teritorijas plānojumā teritorijai starp Kuršu ielu, Peldu ielu, Kuršu laukumu un Siena ielu.
Detālā plānojuma izstrādāšanas mērķis:
*sekmēt minētā zemesgabala racionālu izmantošanu, kas veicinātu līdzsvarotu ekonomisko attīstību, kā arī veidotu pilsētvidi atbilstoši Liepājas pilsētas attīstības prioritātēm un attīstības plāniem;
*risināt paredzamās transporta kustības problēmas, attīstoties tirgum (gājēju drošība, autotransporta kustība un novietojums);
*detalizēt apbūves noteikumus centra zonā, reglamentējot apbūves apjomu, augstumu un tamlīdzīgi;
*sekmēt zemes īpašnieku tiesības izmantot un attīstīt savu īpašumu saskaņā ar teritorijas plānojuma nosacījumiem;
*sekmēt sabiedrībai iespēju iegūt informāciju, izteikt savu viedokli un piedalīties detālplānojuma izstrādāšanas procesā.
Ar domes lēmumu par projekta atbildīgo amatpersonu apstiprināts Liepājas pilsētas galvenais arhitekts, pilsētas Būvvaldes vadītājs Uģis Kaugurs.
Jūsu viedokļus un priekšlikumus saistībā ar minēto detālo plānojumu gaidām no šī gada 19.februāra līdz 18.martam katru darba dienu no pulksten 8.30 līdz 17.
Iesniegumos un atsauksmēs lūdzam norādīt iesniedzēja vārdu, uzvārdu; juridiskās personas - nosaukumu, reģistrācijas numuru un juridisko adresi.
Liepājas pilsētas Būvvalde Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, vai pa faksimilu 3423391, vai elektronisko pastu: gita@dome.liepaja.lv
Pēc plānojuma izstrādes tā materiāli tiks izvietoti domes ēkā publiskai apskatei un apspriešanai. Apspriešanas laiks papildus tiks izziņots laikrakstā “Kurzemes Vārds” un “Latvijas Vēstnesis”.

Paziņojums par Medumu pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Daugavpils rajona Medumu pagasta padome 2004.gada 28.janvāra sēdē ir pieņēmusi lēmumu, saskaņā ar kuru tiek uzsākta Medumu pagasta teritorijas plānojuma izstrāde un attīstības programmas aktualizācija. Par teritorijas plānojuma izstrādes plānojuma izstrādāšanas atbildīgo amatpersonu tiek iecelta Lidija Poltaveca.
Medumu pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotas un ilgtspējīgas attīstības sistēmas izveidošana, kas attīstītu pašvaldību par aktīvu, mūsdienīgu darījumu, tūrisma, tirdzniecības un atpūtas centru, saglabājot raksturīgās dabas vērtības un kultūrvēsturisko matojumu.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts astoņas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Medumu pagasta padomē Alejas ielā 2 vai arī pa pastu (pasta indekss LV-5460) ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Medumu pagasta teritorijas plānojumam un programmai”.
Apmeklētāju pieņemšana sabiedriskā viedokļa uzklausīšanai un informācijas sniegšanai notiek Medumu pagasta padomē Alejas ielā 2, pirmdienās, ceturtdienās no pulksten 8 līdz 12, tālr. 5498340, 5498245, 5498216, fakss 5498216.

Paziņojums par Zvirgzdenes pagasta teritorijas plānojuma
izstrādāšanas uzsākšanu

1.Zvirgzdenes pagasta padome 28.01.2004. pieņēmusi lēmumu nr.11 par teritorijas plānojuma izstrādāšanas uzsākšanu.
2.Zvirgzdenes pagasta padome izsludina sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu no šī gada 20.februāra līdz 18.aprīlim. Apmeklētāju pieņemšanas vieta - Zvirgzdenes pagasta padome darbdienās no pulksten 9 līdz 15.

Paziņojums par Grundzāles pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Valkas rajona Grundzāles pagasta padome paziņo par Grundzāles pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu (padomes 09.02.2004. lēmums, protokols nr.2) ar mērķi noteikt pagasta teritorijas racionālas izmantošanas nosacījumus un apbūves noteikumus.
Par plānojuma izstrādi atbildīgā amatpersona - Valdis Bormanis, tālr. 4764632.
Ar paziņojuma publicēšanu tiek uzsākts sabiedriskās apspriešanas pirmais posms. Interesentiem lūdzam iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus līz š.g. 31.martam Grundzāles pagasta padomē darbdienās no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz 17 vai nosūtīt pa pastu uz Tilta iela 5, Grundzāle, Grundzāles pagasts, Valkas rajons, LV-4713. Apmeklētāju pieņemšana pagasta padomes telpās pirmdienās un ceturtdienās no pulksten 9 līdz 12.
Turpmākā informācija par plānojuma sabiedriskās apspriešanas pasākumiem tiks publicēta saskaņā ar MK noteikumiem nr.34 (2004.gada 13.janvārī).

Paziņojums par detālā plānojuma izstrādi
Tukuma rajona Smārdes pagasta saimniecībai “Niedres”

Smārdes pagasta padome 2003.gada 29.oktobrī ir pieņēmusi lēmumu nr.10 par detālplānojuma izstrādi Tukuma rajona Smārdes pagasta samniecībai “Niedres”, izvērtējot teritorijas atļauto izmantošanu, izstrādājot apbūves izvietojuma priekšlikumus un apbūves rādītājus.
Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus var iesniegt līdz 2004.gada 15.martam Smārdes pagasta padomē, “Pagastmājā”, Smārdes pagastā, Tukuma rajonā.
Turpmākā informācija par projekta gaitu tiks publicēta laikrakstā “Tukuma Ziņotājs”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!