• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Privatizācijas ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.02.2004., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84662

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Vēl šajā numurā

24.02.2004., Nr. 29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Privatizācijas ziņas

PRIVATIZĀCIJAS AĢENTŪRA PAZIŅO:

ir uzsākta valsts īpašuma objekta ēku kompleksa “Valsts augu aizsardzības stacija” Rīgas rajonā, Carnikavas pagastā (kadastra nr.8052 505 0435), privatizācija
Objekta atrašanās vieta: Sautiņi, Carnikavas pagasts, Rīgas rajons.
Fiziskās vai juridiskās personas, kuras vēlas privatizēt šo objektu, var iepazīties ar informāciju par šo objektu un saskaņā ar likuma “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju” 21.pantu iesniegt savus priekšlikumus Privatizācijas aģentūrā K.Valdemāra ielā 31, Rīgā, viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis ”.
Personas, kurām ir pirmpirkuma tiesības, var iegūt tās piesakoties Privatizācijas aģentūrā viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
Tālrunis uzziņām Rīgā 7021311.

Noslēgti pirkuma līgumi


Daugavpils pilsētas dome paziņo, ka ir noslēgti pirkuma līgumi par šādu pašvaldības īpašuma objektu privatizāciju:

Nr.
p.k.

Objekta nosaukums un atrašanās vieta

Pircējs

Līguma pamatnosacījumi

1.

Zemesgabals 736 kv.m (kadastra nr.0500-035-0601) Daugavpilī, Vaļņu ielā 18

SIA “Latgales
velve”

izmantojams kā rūpnieciskās ražošanas uzņēmumu apbūves teritorija, darījumu iestāžu un komerciāla rakstura apbūves teritorija, ievērojot apbūves noteikumus Daugavpils pilsētā

2.

Zemesgabals 8513 kv.m (kadastra nr.0500-035-0602) Daugavpilī, Vaļņu ielā 20

SIA “Latgales
velve”

izmantojams kā rūpnieciskās ražošanas uzņēmumu apbūves teritorija, ievērojot apbūves noteikumus Daugavpils pilsētā.


Tiek nodots privatizācijai (kļūdas labojums)

2004.gada 14.janvāra laikraksta “Latvijas Vēstnesis” laidienā nr.6 publicēts neprecīzs sludinājums par garāžu Mežrūpnieku ielā 6b, Jēkabpilī, nodošanu privatizācijai. Tādēļ Jēkabpils pilsētas dome pagarina pieteikumu iesniegšanas termiņu par vienu mēnesi no šī sludinājuma publicēšanas uz nekustamajiem īpašumiem (garāžām) Mežrūpnieku ielā 6b, Jēkabpilī, un papildina iepriekš publicēto sludinājumu ar šādu tekstu:
“Privatizācijas projektus, pieteikumus pirmpirkuma tiesību izmantošanai nekustamajiem īpašumiem (garāžām) Mežrūpnieku ielā 6b, Jēkabpilī, var iesniegt un informāciju par privatizācijai nodotajiem objektiem saņemt var Jēkabpils pilsētas domē Brīvības ielā 120, Jēkabpilī, tālr. 5231769, vienu mēnesi no šī sludinājuma publikācijas.”

Paziņojums par pirkuma līguma noslēgšanu

Liepājas pilsētas dome paziņo, ka noslēgts pašvaldības īpašuma objekta - apbūvēta zemesgabala un ēkas Liepājā, KLAIPĒDAS IELĀ 80, - pirkuma līgums. Objekts pārdots akciju sabiedrībai “LIEPĀJAS PATĒRĒTĀJU BIEDRĪBA”. Privatizācijas pamatnosacījumi: objekts izmantojams atbilstoši pilsētas Attīstības plānam un privatizācijas projektam.

Pabeigta privatizācija

Garkalnes pagasta padome paziņo, ka ir pabeigta privatizējamā objekta - nepabūvēta zemesgabala privatizācija Garkalnes pagastā, Graudiņu ielā 21a. Pirkuma līgums noslēgts ar Gunāru Pavļukeviču, p.k.2509XX-XXXXX; maksāšanas līdzekļi - LVL; izpirkuma termiņš - līdz līguma noslēgšanai.

Garkalnes pagasta padome

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!