• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 12. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.02.2004., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84530

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2004. gada 16. februāra sēdē

Vēl šajā numurā

19.02.2004., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

2004. gada 12. februāra sēdē

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Mandātu un iesniegumu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts A.Baštiks.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Juridiskās komisijas apakškomisijas darbam ar Kriminālprocesa likumu priekšsēdētāju ievēlēta deputāte S.Āboltiņa, bet par apakškomisijas sekretāru – deputāts M.Pietkevičs.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Parlamentārās izmeklēšanas komisijas Einara Repšes finansiālo darbību pārbaudei priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Ē.Jēkabsons.
4. Pieņēma zināšanai Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētāja Ē.Jēkabsona iesniegumu par atbildīgo komisiju maiņu atsevišķiem likumprojektiem.
5. Pieņēma zināšanai parlamentārās sadarbības grupas sadarbībai ar tautiešiem ārzemēs precizēto sarakstu.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Pilsonības likuma izpildes komisijas priekšsēdētāja biedru ievēlēts deputāts A.Ulme.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Baštiks iekļauts Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijā.
8. Apstiprināja komandējumus:
1) Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājai I.Druvietei uz Tarragonu (Spānija) no 2004.gada 26.februāra līdz 29.februārim;
2) Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas loceklim Ē.Škaparam uz Parīzi (Francija) no 2004.gada 14.februāra līdz 16.februārim.
9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja J.Reira un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja A.Zariņa komandējumu uz Tallinu (Igaunija) 2004.gada 8. un 9.februārī.
10. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Starpparlamentu savienības Latvijas nacionālās grupas vadītājas I.Ūdres pārskatu par Nacionālo parlamentu priekšsēdētāju otrās konferences sagatavošanas komitejas sēdi Ženēvā no 2004.gada 25.janvāra līdz 28.janvārim;
2) Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājas B.Brigmanes, komisijas locekļu V.E.Breša, P.Simsona, G.Krasta, A.Latkovska, I.Ribakova, A.Slaktera, Ē.Škapara, A.Vidavska un komisijas konsultantu G.Strautiņas un J.Šinta pārskatu par komandējumu uz Dublinu (Īrija) no 2004.gada 23.janvāra līdz 27.janvārim.

Saeimas sekretārs J.Reirs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!