• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Darbu sācis muitas atašejs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2004., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84425

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Krievijas kultūra tuvplānā

Vēl šajā numurā

17.02.2004., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Darbu sācis muitas atašejs

Vakar, 16.februārī, Briselē, Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā (ES), darbu sāka specializētais atašejs muitas jautājumos Juris Stinka, kurš līdz šim strādāja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Galvenās muitas pārvaldes Muitas modernizācijas daļā, pildot ES integrācijas nodaļas priekšnieka pienākumus.
ES ir izveidots ap divdesmit dažādu Eiropas Padomes un Komisijas darba grupu un komiteju, kas izskata ar muitu saistītus jautājumus. Katru mēnesi tiek pieņemts vairāk nekā simt ar muitas politiku saistītu ES normatīvo aktu.
Viens no galvenajiem muitas atašeja pienākumiem – piedalīties Eiropas Padomes un Eiropas Komisijas darba grupu un komiteju, kā arī nepieciešamības gadījumā augstāka līmeņa sanāksmēs, kurās tiek izskatīti jautājumi saistībā ar ES muitas politikas veidošanu, informē VID Galvenās muitas pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Marika Līdaka, norādot, ka muitas atašejs ir pilnvarots uz Finanšu ministrijas un tās padotības iestāžu sagatavoto instrukciju un nacionālo pozīciju pamata minētajās sanāksmēs paust Latvijas viedokli.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!