• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2004., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84384

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

17.02.2004., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums
par Dvietes pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Daugavpils rajona Dvietes pagasta padome 2004.gada 29.janvārī pieņēma lēmumu saskaņā ar kuru tiek uzsākta Dvietes pagasta teritorijas plānojuma izstrāde un attīstības programmas aktualizācija. Par teritorijas plānojuma izstrādāšanas atbildīgo amatpersonu tiek nozīmēts padomes priekšsēdētājs Ainārs Astičs.
Dvietes pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotas un ilgspējīgas attīstības sistēmas izveidošana, kas pašvaldību attīstītu par aktīvu, mūsdienīgu darījumu, tūrisma, tirdzniecības un atpūtas centru, saglabājot raksturīgas dabas vērtības un kultūrvēsturisko mantojumu. Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts astoņas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti savus rakstiskos priekšlikumus var iesniegt Dvietes pagasta padomē, Dvietes pagasta, vai arī pa pastu (pasta indekss LV-5441) ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Dvietes pagasta teritorijas plānojumam un programmai”.
Apmeklētāju pieņemšanas sabiedriskā viedokļa uzklausīšanai un informācijas sniegšana notiek Dvietes pagasta padomē Dvietes pagastā, pirmdienās, ceturtdienās no pulksten 8.30 līdz 12 , tālr. 5466634, fakss 5466634.

Paziņojums
par Kalupes pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Daugavpils rajona Kalupes pagasta padome 2004.gada 28.janvāra sēdē ir pieņēmusi lēmumu saskaņā ar kuru tiek uzsākta Kalupes pagasta teritorijas plānojuma izstrāde un attīstības programmas aktualizācija. Par teritorijas plānojuma izstrādāšanas atbildīgo amatpersonu tiek nozīmēts pagasta padomes priekšsēdētājs Aivars Rasčevskis.
Kalupes pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotas un ilgtspējīgas attīstības sistēmas izveidošana, kas pašvaldību attīstītu par aktīvu, mūsdienīgu darījuma, tūrisma, tirdzniecības un atpūtas centru, saglabājot raksturīgās dabas vērtības un kultūrvēsturisko mantojumu.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts četras nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti savus rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Kalupes pagasta padomē Ezeru iela-6, Kalupes c., pa pastu (pasta indekss LV-5450), vai arī pa e-pastu: kalupespg@navigator.lv ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Kalupes pagasta teritorijas plānojumam un programmai”.
Apmeklētāju pieņemšana sabiedriskā viedokļa uzklausīšanai un informācijas sniegšanai notiek Kalupes pagasta padomē Ezeru ielā-6, pirmdien, ceturtdien no pulksten 8 līdz 12, tālr. 5470854, fakss 5470948.

Paziņojums par Ropažu pagasta teritorijas plānojuma 1. redakcijas grozījumiem un galīgās redakcijas izstrādi

Saskaņā ar Ropažu pagasta padomes 27.08.2003. sēdes lēmumu prot. nr.8., 61.§ un 28.01.2004. sēdes lēmumu prot. nr.1., 19.§ un MK 05.12.2000. noteikumiem nr. 423 “Noteikumi par teritoriju plānojumiem” Ropažu pagasta padome paziņo, ka uzsākta Ropažu pagasta teritorijas plānojuma
1. redakcijas grozījumu un galīgās redakcijas izstrāde.
Ropažu pagasta teritorijas plānojuma mērķis
ir ilgspējīga un līdzsvarota attīstības veicināšana pagastā.
Plānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmā posma
termiņš ir no 2004. gada 16. februāra līdz 12. aprīlim.
Atbildīgā amatpersona: Ropažu pagasta padomes priekšsēdētājs A.Cibuļskis.
Projektu izstrādā: SIA “NAGLA IF”, direktore I.Pivare.
Interesentu priekšlikumu un atsauksmju iesniegšanas un adresācijas vieta: Ropažu pagasta padome, Rīgas rajons, LV-2135.
Tikšanās ar iedzīvotājiem 2004. gada 19. februārī pulksten 14 Ropažu pagasta padomē.
Iedzīvotāju anketēšana notiks no 2004.gada 1.februāra līdz 1.maijam.
Ja vēlaties saņemt rakstisku atbildi, priekšlikumi un atsauksmes iesniedzamas, norādot iesniedzēja
* fiziskās personas adresi, vārdu un uzvārdu, personas kodu,
* juridiskās personas nosaukumu, adresi un reģistrācijas numuru.
Pašvaldība var neizskatīt iebildumus un priekšlikumus, kas nav iesniegti noteiktajā kārtībā un termiņā.
Turpmākā informācija par Ropažu pagasta teritorijas plānojuma izstrādi tiks publicēta vietējā laikrakstā “Ropažu Vēstis”.
Tālrunis informācijai 7918666.

Paziņojums par Balvu pilsētas teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Balvu pilsētas dome paziņo par Balvu pilsētas teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu (domes lēmums nr.9, 2.§ no 2003.gada 15. maija) ar mērķi noteikt pilsētas teritorijas izmantošanas nosacījumus turpmākajiem 12 gadiem.
Interesentiem lūdzam iesniegt priekšlikumus līdz š.g. 30.martam Balvu pilsētas domē, kancelejā (darba dienās no pulksten 8.30 līdz 16) vai nosūtīt pa pastu (Balvu pilsētas dome, Sporta 1, Balvi, LV- 4501).
Atbildīgā persona par plānojuma izstrādi ir būvvaldes vadītāja Anita Avotiņa (pieņemšanas laiks - pirmdienās no pulksten 13 līdz 17, otrdienās no pulksten 8.30 līdz 12) Balvu pilsētas domē Sporta ielā 1, Balvos.
Vēloties saņemt rakstisku atbildi, priekšlikumu sniedzējam jānorāda vārds, uzvārds (juridiskajai personai - uzņēmuma nosaukums), dzīvesvieta (juridiskā adrese), paraksts. Turpmākie plānojuma sabiedriskās apspriešanas pasākumi tiks izziņoti laikrakstā “ Vaduguns”.

Balvu pilsētas dome

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!