• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2004. gada 11. februāra rīkojums Nr. 103 "Par sabiedrības ar ierobežotu atbildību Latvijas Autotransporta līdzekļu sertifikācijas centra "LALSC" inspekcijas pilnvarošanu ātrbojīgu pārtikas produktu pārvadājumiem izmantojamās speciālās pārvadāšanas iekārtas izolācijas spēju pārbaudei, termoierīču darbības efektivitātes atbilstības noteikšanai un transportlīdzekļa vadītāja darba un atpūtas laika, braukšanas attāluma un ātruma reģistrēšanas kontrolierīces inspicēšanai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.02.2004., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84323

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.104

Par līdzekļu piešķiršanu Izglītības un zinātnes ministrijas ēkas bojājumu likvidēšanai un drošības pasākumiem

Vēl šajā numurā

13.02.2004., Nr. 24

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 103

Pieņemts: 11.02.2004.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Ministru kabineta rīkojums Nr.103

Rīgā 2004.gada 11.februārī (prot. Nr.6, 35.§)

Par sabiedrības ar ierobežotu atbildību Latvijas Autotransporta līdzekļu sertifikācijas centra “LALSC” inspekcijas pilnvarošanu ātrbojīgu pārtikas produktu pārvadājumiem izmantojamās speciālās pārvadāšanas iekārtas izolācijas spēju pārbaudei, termoierīču darbības efektivitātes atbilstības noteikšanai un transportlīdzekļa vadītāja darba un atpūtas laika, braukšanas attāluma un ātruma reģistrēšanas kontrolierīces inspicēšanai

Saskaņā ar likuma “Par atbilstības novērtēšanu” 6.pantu pilnvarot sabiedrības ar ierobežotu atbildību Latvijas Autotransporta līdzekļu sertifikācijas centra “LALSC” inspekciju (juridiskā adrese — Aleksandra Grīna bulvāris 13-7, Rīga, LV-1002; reģistrācijas Nr.000337549 Uzņēmumu reģistrā) šādām darbībām:

1. Pārbaudīt ātrbojīgu pārtikas produktu pārvadājumiem izmantojamās speciālās pārvadāšanas iekārtas izolācijas spējas un noteikt termoierīču darbības efektivitātes atbilstību saskaņā ar 1970.gada 1.septembra starptautiskā nolīguma “Nolīgums par ātri bojājošos pārtikas produktu starptautiskajiem pārvadājumiem un par speciālām iekārtām, kas izmantojamas šajos pārvadājumos (ATP)” 1.pielikuma 2.papildinājuma 29.punkta “a” un “b” apakšpunktu un 49.punkta “b” apakšpunktu.

2. Inspicēt transportlīdzekļa vadītāja darba un atpūtas laika, braukšanas attāluma un ātruma reģistrēšanas kontrolierīci saskaņā ar Ministru kabineta 2001.gada 16.oktobra noteikumu Nr.441 “Kārtība, kādā C1, D1, C un D kategorijas vadītāja apliecībai atbilstošs transportlīdzeklis aprīkojams ar darba un atpūtas laika, braukšanas attāluma un ātruma reģistrēšanas kontrolierīci, un šīs ierīces lietošanas noteikumi” 7.punktu.

Ministru prezidents E.Repše

Satiksmes ministrs R.Zīle

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!