• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Eiropas Parlamenta vēlēšanu rīkošanu ārvalstīs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.02.2004., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84275

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Maķedonijas aizsardzības ministra vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

12.02.2004., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Par Eiropas Parlamenta vēlēšanu rīkošanu ārvalstīs

9. februārī, Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētājs Arnis Cimdars tikās ar ārlietu ministri Sandru Kalnieti, lai pārrunātu aktuālākos jautājumus, kas saistīti ar Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu rīkošanu ārvalstīs.
EP vēlēšanās ārvalstīs būs jauna balsošanas kārtība. Vēlēšanu iecirkņi ārvalstīs vairs netiks veidoti, un vēlētāji ārvalstīs vēlēšanās varēs piedalīties, balsojot tikai pa pastu.
Pieteikties pasta balsošanai varēs CVK noteiktajās Latvijas Republikas diplomātiskajās un konsulārajās pārstāvniecībās ārvalstīs vai speciālā vēlēšanu iecirknī balsošanai pa pastu Rīgā, kurš tiks izveidots pie Ārlietu ministrijas.
Lai vēlētāji ārvalstīs izmantotu iespēju piedalīties EP vēlēšanās, par vienu no svarīgākajiem uzdevumiem CVK priekšsēdētājs uzskata savlaicīgu vēlētāju informēšanu par jauno balsošanas kārtību. Tāpēc tikšanās laikā pārrunāta arī iespējamā Ārlietu ministrijas loma Latvijas vēlētāju ārvalstīs informēšanā.

CVK priekšsēdētāja palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!