• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.02.2004., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84237

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

12.02.2004., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Ambeļu pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Daugavpils rajona Ambeļu pagasta padome 2004.gada 27.janvāra sēdē ir pieņēmusi lēmumu, saskaņā ar kuru tiek uzsākta Ambeļu pagasta teritorijas plānojuma izstrāde un attīstības programmas aktualizācija. Par teritorijas plānojuma izstrādāšanas atbildīgo amatpersonu tiek nozīmēts Ambeļu pagasta padomes priekšsēdētājs Antons Jurgelāns.
Ambeļu pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotas un ilgspējīgas attīstības sistēmas izveidošana, kas pašvaldību attīstītu par aktīvu, mūsdienīgu darījumu, tūrisma, tirdzniecības un atpūtas centru, saglabājot raksturīgas dabas vērtības un kultūrvēsturisko mantojumu.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš noteikts astoņas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā. Interesenti savus rakstiskos priekšlikumus var iesniegt Ambeļu pagasta padomē Ambeļu ciemā, Daugavpils rajonā, vai arī pa pastu (pasta indekss LV-5438) ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Ambeļu pagasta teritorijas plānojumam un programmai”.
Apmeklētāju pieņemšana sabiedriskā viedokļa uzklausīšanai un informācijas sniegšanai notiek Ambeļu pagasta padomē Ambeļu ciemā, pirmdien, ceturtdien no pulksten 8.30 līdz 12, tālr. 5470317, fakss 5470317.

Paziņojums par teritorijas starp Jūrmalas gatvi, Anniņmuižas bulvāri, dzelzceļu Rīga-Jūrmala un Zolitūdes ielu detālā plānojuma izstrādi

Projektu birojs “RAKURSS”, pamatojoties uz Rīgas domes 2003.gada 16.decemba lēmumu nr.2778 (prot. nr. 108, 53.§),

uzsāk teritorijas starp Jūrmalas gatvi, Anniņmuižas bulvāri, dzelzceļu Rīga-Jūrmala un Zolitūdes ielu detālā plānojuma izstrādi.
Sabiedriskās apspriešanas 1.posma termiņš no š.g.19. februāra līdz š.g. 1.aprīlim. Plānojuma izstrādes mērķis - pārskatīt atļauto teritorijas izmantošanu un izstrādāt grozījumus atbilstoši plānojuma ierosinātāja iecerei par daudzstāvu daudzdzīvokļu nama un darījumu iestāžu būvniecību zemesgabalā Jūrmalas gatvē b/n (grupa 82, grunts 2229).
Darba uzdevumu detalplānojumam, teritorijas plānu u.c.dokumentus var apskatīt un priekšlikumus rakstiskā veidā iesniegt no 19.02.2004. līdz 01.04.2004. SIA “BUDIMEX Latvia” telpās Kalnciema ielā 207, 3.stāvā, katru darbdienu no pulksten 10 līdz 17, tālr.7207162.
Sabiedriskais transports: 22.autobuss, pietura “Rūdas”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!