• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.02.2004., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84236

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

12.02.2004., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par uzklausīšanas sanāksmi

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija 2004.gada 26.februārī Rīgā, Brīvības ielā 55, 3.stāvā, organizē uzklausīšanas sanāksmi par noteikumu projektu “Noteikumi par licenču nosacījumu izpildes uzraudzības veikšanai iesniedzamo informāciju” pulksten 10 gāzes apgādes sektorā, pulksten 14 elektroenerģijas apgādes sektorā.
Interesenti ar projektu un sanāksmes norises kārtību var iepazīties un līdz š.g. 25. februārim pieteikt dalību sanāksmē Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā Brīvības ielā 55, 2.stāvā, no pulksten 10 līdz 17 (kontaktpersona I.Saveļjeva, tālr.7097200). Iepazīties ar projektu un sanāksmes norises kārtību var arī interneta mājas lapā http://www.sprk.gov.lv
Uzklausīšanas sanāksmes dalībnieku skaits ir ierobežots.

Paziņojums par konferences sasaukšanu

Konservatīvā partija sasauc konferenci, kas notiks š.g. 28.februārī pulksten 11 “MARITIM Park Hotel” Rīgā, Slokas ielā 1 (reģistrācija, sākot no pulksten 10).
Darba kārtībā:
1) Konservatīvās partijas jaunā koncepcija, tālākā partijas virzība pašreizējos apstākļos;
2) par Eiropas Parlamenta vēlēšanām.
Kontaktinformācija: Igors Baruļins, tālr. 7812060, e-pasts: barulin@navigator.lv

Paziņojuma par Centriskās partijas Latvijas Zemnieku savienības kongresu

Centriskās partijas Latvijas Zemnieku savienības (LZS) kārtējais kongress notiks 2004.gada 6.martā pulksten 10 Jelgavā, Lielā ielā 2, Latvijas Lauksaimniecības universitātes telpās.

LZS priekšsēdētājs Augusts Brigmanis
LZS biroja telefons 7323628.

Paziņojums par Nacionālo emisijas kvotu sadales plānu

Vides ministrijas uzdevumā SIA Ekodoma gatavo Nacionālo emisijas kvotu sadales plānu, kas ir jāizstrādā, balstoties uz ES direktīvā par Kopienas emisijas tirdzniecības shēmas izveidi (2003/87/EC) aprakstītajiem nosacījumiem. Uzņēmumiem, kuri atbilst ES direktīvā 2003/87/EC un likuma “Par piesārņojumu” 2.pielikumā minētās piesārņojošās darbības kritērijiem, obligāti jāpiedalās emisijas kvotu tirdzniecības sistēmā. Direktīva un likums “Par piesārņojumu” nosaka, ka sistēmā, iegūstot emisijas kvotas, brīvprātīgi var piedalīties jebkurš cits šo nozaru uzņēmums, kura ražošanas jauda vai saražotais produkcijas apjoms nepārsniedz šā likuma 2.pielikumā minētos rādītājus.
Operators, kas nav pieteicis savu dalību emisiju tirdzniecības shēmā un līdz ar to nav saņēmis siltumnīcefekta gāzu emisijas atļauju, pēc 2005.gada 1.janvāra nedrīkstēs uzsākt vai turpināt šā likuma 2. pielikumā minētās piesārņojošās darbības.
Aicinām uzņēmumus, kuri atbilst šā likuma 2.pielikuma kritērijiem, bet kuri vēl nav pieteikuši savu dalību emisiju tirdzniecības sistēmā, kā arī uzņēmumus, kuri neatbilst šā likuma 2.pielikuma kritērijiem, bet vēlas brīvprātīgi piedalīties emisijas kvotu tirdzniecības sistēmā pirmajā periodā, informēt SIA “Ekodoma” biroju Noliktavas ielā 3-3, LV-1010, Rīgā, līdz 2004.gada 2.martam.
Papildu informāciju var iegūt: sūtot e-pastu (e-pasta adrese: ekodoma@ekodoma.lv; ivetab@latnet.lv), faksu (faksa nr. 7323210) vai vēstuli uz adresi Noliktavas ielā 3-3, LV-1010, Rīgā.

Lūgums atsaukties

SIA “Latekols”, reģ.nr.LV40103028155, lūdz atsaukties patenta LV nr.12775 izgudrojuma līdzautoru Mihailu Stecurina kungu.

Paziņojums

Politiskās organizācijas “Esi cilvēks” kārtējais kongress notiks š.g. 28.februārī pulksten 18 Rīgā, Lāčplēša ielā 18, kultūras namā “Karakums”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!