• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 5. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.02.2004., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84224

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2004. gada 9. februāra sēdē

Vēl šajā numurā

12.02.2004., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

2004. gada 5. februāra sēdē

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts V.Orlovs iekļauts Latvijas un Ķīnas parlamentu sadarbības grupā.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts V.Orlovs iekļauts Latvijas un Šrilankas parlamentu sadarbības grupā.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka izveidota Mandātu un iesniegumu komisijas Deputātu ētikas kodeksa projekta izstrādes apakškomisija. Par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts J.Strazdiņš, bet par sekretāri – deputāte S.Bendrāte.
4. Prezidijs atlika Juridiskās komisijas priekšsēdētājas S.Āboltiņas iesnieguma par atbildīgo komisiju maiņu atsevišķiem likumprojektiem izskatīšanu sakarā ar to, ka minētais jautājums izskatāms atsevišķā sēdē ar komisiju priekšsēdētājiem.
5. Apstiprināja izdevumu tāmi Amerikas Savienoto Valstu senatoru vizītei Latvijā konferences “Demokrātijas nākotne aiz Baltijas robežām” ietvaros 2004. gada 6. februārī.
6. Pieņēma lēmumu par grozījumu “Noteikumos par darba samaksas izmaksāšanas termiņiem un darba laika uzskaites kārtību”.
7. Apstiprināja komandējumus:
1) Saeimas specializētajam atašejam Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā I.Kriškānei uz Strasbūru (Francija) no 2004. gada 9. februāra līdz 11. februārim;
2) Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas konsultantam G.Pekam uz Briseli (Beļģija) no 2004. gada 25. februāra līdz 27. februārim.
8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja J.Strazdiņa, delegācijas locekļa D.Turlā un delegācijas sekretāra I.Aizstrauta komandējumu uz Valensiju un Kartahenu (Spānija) no 2004. gada 7. februāra līdz 13. februārim.
9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas priekšsēdētājas ārlietu padomnieces L.Bergmanes komandējumu uz Hāgu (Nīderlande) no 2004. gada 7. februāra līdz 10. februārim.
10. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) deputāta B.Cileviča pārskatu par novērotāja darbu Eiropas Parlamentā 2004. gada janvārī;
2) Ārlietu komisijas priekšsēdētājas I.Vaideres pārskatu par Ārlietu komisijas delegācijas vizīti Tallinā (Igaunija) no 2004. gada 18. janvāra līdz 20. janvārim;
3) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa pārskatu par komandējumu uz Strasbūru (Francija) no 2004. gada 26. janvāra līdz 30. janvārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!