• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2004., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84099

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

10.02.2004., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par teritorijas plānošanas uzsākšanu Blomes pagastā

Blomes pagasta padome 28.01.2004. sēdē, protokols nr.1., ir pieņēmusi lēmumu “Par teritorijas plānošanas uzsākšanu Blomes pagastā”.
Blomes pagasta teritorijas plānojuma mērķis ir veicināt ilgspējīgu un līdzsvarotu Blomes pagasta teritorijas attīstību. Izveidot sabiedriski aktīvu un nozīmīgu Smiltenes novada teritorijas daļu.
Uzdevums - izstrādāt teritorijas plānojuma 1.redakciju, balstoties uz Blomes pagasta attīstības programmu, izpētes materiāliem, iedzīvotāju ieteikumiem un valsts attīstības programmas prioritātēm.
Uzsākt Blomes pagasta plānojuma sabiedrisko apspriešanu, uzklausīt iedzīvotāju viedokli un ieteikumus, astoņu nedēļu laikā, sākot no paziņojuma publicēšanas datuma - 2004.gada februāra. Interesenti (fiziskas un juridiskas personas ) savu priekšlikumus var iesniegt Blomes pagasta padomē Cēsu ielā 9, Blomes pag., Valkas raj., LV-4707.
Rakstisku atbildi priekšlikuma iesniedzējs saņem pēc vēlēšanas, norādot fiziskās personas kodu, vārdu uzvārdu un adresi; juridiskās personas - nosaukumu, adresi un reģistrācijas numuru. Priekšlikumam jābūt ar parakstu. Ja iebildumi un priekšlikumi nebūs iesniegti minētā kārtībā un termiņā, tie netiks izskatīti.
Tālrunis informācijai 4777253.
Apmeklētājus pieņem otrdienās un ceturtdienās no pulksten 9 līdz 17 Blomes pagasta padomē.
Par teritorijas plānojuma izstrādes organizēšanu atbildīgā amatpersona - Anita Bērziņa. Turpmākā informācija tiks publicēta Valkas rajona laikrakstā “Ziemļlatvija” un Blomes pagasta informācijas lapā “Blomes Avīzīte”.

Paziņojums par sabiedriskās apspriešanas otro posmu detālā plānojuma pirmajai redakcijai

No 17.02.2004. līdz 30.03.2004. notiek sabiedriskās apspriešanas otrais posms detālā plānojuma pirmajai redakcijai Talsu rajonā, Kolkas pagastā, Pitragā, zemesgabaliem “Ģiguļi”, “Saules Liedags” un “Vecsīmi”, paredzot grozījumus teritorijas plānojumā. Detālais plānojums no 24.februāra līdz 23.martam tiks izstādīts Kolkas pagasta padomē.
Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Kolkas pagasta padomē Talsu rajonā, Kolkas pagastā, Brigās, LV-3275. Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, pastāvīgā adrese, juridiskām personām - nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs. Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks Kolkas pagasta padomē 23.martā pulksten 16. Plānojums tiks izskatīts pagasta padomes sēdē 6.aprīlī pulksten 16.

Paziņojums par detālā plānojuma uzsākšanu Rojas ostas teritorijai un Rojas pludmalei

Rojas pagasta padome 11.11.2003. pieņēmusi lēmumu (nr.15, 49.punkts) uzsākt detālo plānojumu Rojas ostas teritorijai un Rojas pludmalei. Detālā plānojuma galvenais mērķis ir izstrādāt Rojas ostas teritorijas zonējumu, precizējot zemes atļautos izmantošanas veidus un nosakot pietiekami detalizētus apbūves noteikumus katrai zonai.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš ir no 10.02.2004. līdz 23.03.2004. Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Rojas pagasta padomē Zvejnieku ielā 3, Rojā, Talsu rajonā, LV-3264. Plānojuma projekta vadītājs - Rojas pagasta padomes izpilddirektors Juris Kokins (tālr. 3232050; 9416055), pieņem apmeklētājus 2.martā no pulksten 14 līdz 17 un 9.martā no pulksten 9 līdz 12 Rojas pagasta padomē.
Sabiedriskās apspriešanas otrais posms detālā plānojuma 1.redakcijai ilgs 6 nedēļas un paredzēts aptuveni š.g. maija sākumā, par ko laikrakstā “Talsu Vēstis” tiks paziņots atsevišķi. Sabiedriskās apspriešanas otrā posma laikā paredzēta detālā plānojuma izstāde Rojas pagasta padomē - vismaz 4 nedēļas.
Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, pastāvīgā adrese, juridiskām personām - nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs.

Paziņojums par Laucesas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Daugavpils rajona Laucesas pagasta padome 2004.gada 23.janvārī pieņēma lēmumu saskaņā ar kuru tiek uzsākta Laucesas pagasta teritorijas plānojuma izstrādes un attīstība programmas aktualizācija. Par teritorijas plānojuma izstrādāšanas atbildīgo amatpersonu tiek nozīmēta padomes priekšsēdētāja Ināra Pomjalova.
Laucesas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotas un ilgspējīgas attīstības sistēmas izveidošana, kas pašvaldību attīstītu par aktīvu, mūsdienīgu darījumu, tūrisma, tirdzniecības un atpūtas centru, saglabājot raksturīgās dabas vērtības un kultūrvēsturisko mantojumu.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts astoņas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti savus rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Laucesas pagasta padomē Mirnija ciemā, Miera ielā 26, vai arī pa pastu (pasta indekss LV-5461) ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Laucesas pagasta teritorijas plānojumam un programmai”. Apmeklētāju pieņemšana sabiedriskā viedokļa uzklausīšana un informācijas sniegšana notiek Laucesas pagasta padomē Mirnija ciemā, Miera ielā 26, pirmdienās, ceturtdienās no pulksten 8.30 līdz 12, tālrunis 5499521, fakss 5499521.

Paziņojums par Biķernieku pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

Daugavpils rajona Biķernieku pagasta padome 2004.gada 28.janvāra sēdē ir pieņēmusi lēmumu saskaņā ar kuru uzsākta Biķernieku pagasta teritorijas plānojuma izstrāde un attīstības programmas aktualizācija. Par teritorijas plānojuma izstrādāšanas atbildīgo amatpersonu tiek nozīmēta Biķernieku pagasta padomes priekšsēdētāja Fjokla Kokina.
Biķernieku pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanas mērķis ir teritorijas līdzsvarotas un ilgstpējīgas attīstības sistēma izveidošana, kas pašvaldību attīstītu par aktīvu, mūsdienīgu darījumu, tūrisma, tirdzniecības un atpūtas centru, saglabājot raksturīgas dabas vērības un kultūrvēsturisko mantojumu.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš tiek noteikts astoņas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā.
Interesenti savus rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Biķernieku pagasta padomē Biķernieku ciemā, Daugavpils rajonā, vai arī pa pastu (pasta indekss LV-5440) ar atzīmi “Priekšlikumi Daugavpils rajona Biķernieku pagasta teritorijas plānojumam un programmai”.
Apmeklētāju pieņemšanas sabiedriskā viedokļa uzklausīšana un informācijas sniegšana notiek Biķernieku pagasta padomē Biķernieku c., pirmdienās, ceturtdienās no pulksten 8.30 līdz 12 , tālr. 5492523, fakss 5492523.

Paziņojums par Bilskas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanas uzsākšanu

Valkas rajona Bilskas pagasta padome paziņo, ka ar padomes sēdes 2004.gada 22.janvāra protokolu nr.1., 5.§, tiek uzsākta Bilskas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšana.
Plānojuma mērķis:
- veicināt līdzsvarotu un ilgspējīgu attīstību pagasta teritorijā,
- noteikt kārtību būvniecības projektu īstenošanai teritorijā, prasības zemesgabalu apbūvei, teritorijas labiekārtojumiem un citādai apsaimniekošanai katrai atsevišķai teritorijas atļautai izmantošanai.
Rakstiskus priekšlikumus iesniegt Bilskas padomē līdz 2004.gada 2.aprīlim “Pašvaldības māja” Bilska, LV-4706. Vēloties saņemt rakstisku atbildi, priekšlikuma iesniedzējam jānorāda vārds, uzvārds/juridiskām personām - uzņēmuma nosaukums un reģistrācijas numurs/dzīvesvieta/juridiskā adrese/, paraksts.
Apmeklētāju pieņemšana pagasta padomē pirmdienās no pulksten 9 līdz 12. Turpmākā informācija par plānojuma sabiedriskās apspriešanas pasākumiem tiks publicēti rajona laikrakstā “Ziemeļlatvija”.

Paziņojums par Plāņu pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Plāņu pagasta padome paziņo, ka ar padomes 2004.gada 28.janvāra sēdes lēmumu nr.1 tiek uzsākta Plāņu pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšana.
Plānojuma mērķi:
- nodrošināt teritorijas racionālu izmantošanu, kas veicinātu ilgtspējīgu ekonomisko attīstību un saglabātu vidi un kultūrvidi atbilstoši pašvaldības attīstības ilgtermiņa prioritātēm un attīstības plāniem
- nodrošināt kvalitatīvu dzīves vidi cilvēkiem un sabiedrībai kopumā
- nodrošināt sabiedrībai iespēju iegūt informāciju - izteikt savu viedokli un piedalīties teritorijas plānojuma izstrādāšanas procesā.
Tiek noteikts sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš - 8 nedēļas no paziņojuma publicēšanas.
Rakstiskus priekšlikumus iesniegt var Plāņu pagasta padomē.
Adrese: Plāņu pagasta padome, Skolas iela 2, Plāņi, Valkas rajons, LV-4727.
Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi - iesniegumā nepieciešams norādīt fiziskām personām - pilnu vārdu, uzvārdu, dzīvesvietas adresi, kontakttelefonu, juridiskām personām - reģistrācijas numuru - pilnu juridisko adresi, kontakttelefonu un kontaktpersonu.
Apmeklētāju pieņemšanas laiks pirmdienās, trešdienās no pulksten 9.15 Plāņu pagasta padomē.
Projekta sabiedriskā apspriešana notiks atbilstoši LR MK Noteikumiem par teritorijas plānojumiem noteiktajā kārtībā.
Par plānojuma izstrādāšanu atbildīgā amatpersona Gunita Kainaize, tālr. 4737531. Visa informācija, kas saistīta ar plānojumu, tiks publicēta pagasta laikrakstā.

Paziņojums par Višķu pagasta Špoģu tehnikuma un Višķu apdzīvotu vietu detālplānojumu

Daugavpils rajona Višķu pagasta padome paziņo, ka saskaņā ar 2002.gada 19.novembra lēmumu nr.155 ir izstrādāts Višķu pagasta Špoģu tehnikuma un Višķu apdzīvoto vietu detālplānojums
Sabiedrības apspriešanas otrā posma termiņš tiek noteikts četras nedēļas no sludinājuma publicēšanas. Ar Višķu pagasta detālā plānojuma 1.redakciju var iepazīties Višķu pagasta padomē (Višķu pagasta padome, Špoģi, Skolas iela 17, LV-5481) darbdienās no pulksten 8.30 līdz 15.30. Priekšlikumi jāiesniedz rakstiskā veidā Višķu pagasta padomē (Višķu pagasta padome, Špoģi, Skolas iela 17, LV-5481) darbdienās no pulksten 8.30 līdz 15.30.

Paziņojums par Ukru pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Ukru pagasta padome paziņo par Ukru pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu (padomes lēmums no 21.01.2004. nr.1./11.) ar mērķi noteikt pagasta teritorijas izmantošanas nosacījumus turpmākajiem 12 gadiem. Par plānojuma izstrādi atbildīga persona Ainārs Āriņš. Interesentiem lūdzam iesniegt priekšlikumus līdz š.g. 20.martam Ukru pagasta padomē, darba dienās no pulksten 8 līdz 17 vai nosūtot pa pastu (Ukru pagasta padome, p/n Ukri, Dobeles rajons, LV-3729.), vēloties saņemt rakstisku atbildi priekšlikumu sniedzējam jānorāda vārds, uzvārds (juridiskajai personai - uzņēmuma nosaukums, dzīvesvieta (juridiskā adrese), paraksts. Turpmākie plānojuma sabiedriskās apspriešanas pasākumi tiks paziņoti Dobeles rajona laikrakstā “Zemgale”.

Ukru pagasta padome

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!