• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Privatizācijas ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2004., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84096

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu spriedumi

Vēl šajā numurā

10.02.2004., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Privatizācijas ziņas

PRIVATIZĀCIJAS AĢENTŪRA PAZIŅO:

saskaņā ar likuma “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju” 8.panta pirmās daļas 14.punktu ir pabeigta šādu objektu privatizācija:
Valsts uzņēmums “Gulbenes grauds” Dzelzceļa ielā 6, Gulbenē;
Valsts akciju sabiedrība “Jelgavas cukurfabrika” Cukura ielā 22, Jelgavā;
Valsts mēbeļu ražošanas uzņēmums “Zunda” Ūdens ielā 11/23, Rīgā;
Valsts Rēzeknes gaļas kombināts Rīgas ielā 22, Rēzeknē.

Tiek nodots privatizācijai

Liepājas rajona Nīcas pagasta padome izsludina Nīcas pagasta pašvaldības nekustamā īpašuma - apbūvēta zemesgabala “Rietumi” (sastāv no 6 ēkām un 1,87 ha zemes) privatizāciju (kadastra nr.6478-019-0140).
Viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” interesentiem Nīcas pagasta padomē jāiesniedz pieteikumi un šādi dokumenti: juridiskām personām - notariāli apliecināts statūtu un reģistrācijas apliecības kopijas, dokumenti, kuri apliecina, ka nav nodokļu parādu; fiziskām personām - jāuzrāda pase. Prasījumi, kas attiecas uz minēto objektu, piesakāmi Nīcas pagasta padomē Bārtas ielā 6, p/n Nīca, LV-3473, Liepājs rajons, viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Ar privatizācijas noteikumiem var iepazīties Nīcas pagasta padomē, tālr. uzziņām 3469049.

Tiek nodots privatizācijai

Limbažu pilsētas dome nodevusiprivatizācijai Limbažu pilsētas pašvaldības nekustamā īpašuma objektu - neapdzīvojamu ēku - darbnīcu (kadastra nr.6601 006 0026 011) Jūras ielā 27, Limbažos.
Privatizācijas subjekti pašvaldības īpašuma objekta privatizācijas projektus var iesniegt viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
Privatizācijas subjekti, kuriem ir pirmpirkuma tiesības uz privatizējamo pašvaldības īpašuma objektu, pieteikumu par pirmpirkuma tiesību realizēšanu var iesniegt viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
Privatizācijas projekti un pieteikumi par pirmpirkuma tiesību realizēšanu iesniedzami, kā arī informāciju par objektu var saņemt katru darba dienu no pulksten 9 līdz 16 Limbažu pilsētas Īpašumu privatizācijas komisijā Baumaņu Kārļa laukumā 1, Limbažos, LV-4001, tālr. 4023002.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!