• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 6. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.02.2004., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84064

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zaļā gaisma importa cukuram

Vēl šajā numurā

06.02.2004., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 6. februārī

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga tiekas ar Amerikas Savienoto Valstu Senāta un Kongresa delegāciju. Notiek Valsts prezidentes rīkota pieņemšana, kurā piedalās ASV Senāta un Kongresa deleg ācija un arī citi starptautiskās konferences “Demokrātijas nākotne aiz Baltijas robežām” dalībnieki.

Latvijā notiek Baltijas valstu veselības ministru sanāksme. Tajā piedalās veselības ministre Ingrīda Circene, Igaunijas sociālo lietu ministrs Marko Pomerants un Lietuvas Republikas veselības ministrs Jozs Oleks.

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga piedalās Satversmes tiesas tiesneša Gunāra Kūtra zvēresta nodošanas ceremonijā.

Labklājības ministre Dagnija Staķe Madonā piedalās Sociālās palīdzības centra atklāšanā.

Jūrmalā, viesnīcā “Majori”, notiek preses brīfings par Baltijas valstu veselības ministru sanāksmes mērķiem. Piedalās veselības ministre Ingrīda Circene, Igaunijas sociālo lietu ministrs Marko Pomerants un Lietuvas Republikas veselības ministrs Jozs Oleks.

Rīgas Latviešu biedrības namā Latvijas Transatlantiskā organizācija (LATO) sadarbībā ar Ārlietu ministriju un ar Aizsardzības ministrijas atbalstu organizē starptautisku konferenci “Demokrātijas nākotne aiz Baltijas robežām”, kuras mērķis ir pievērst starptautiskās sabiedrības uzmanību un veicināt diskusijas par demokrātijas nākotni Latvijas un pārējo Baltijas valstu kaimiņos.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!