• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un uzņēmēju sadarbība meža nozarē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.02.2004., Nr. 19 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83988

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Drīzumā skatīs dokumentu par telekomunikāciju nākotni

Vēl šajā numurā

05.02.2004., Nr. 19

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts un uzņēmēju sadarbība meža nozarē

KOKI.PNG (113172 bytes)
LKF prezidents Juris Biķis un zemkopības ministrs Mārtiņš Roze sadarbības līguma parakstīšanas laikā
Foto: Boriss Koļesņikovs, A.F.I.

Vakar, 4.februārī, zemkopības ministrs Mārtiņš Roze un Latvijas Kokrūpniecības federācijas (LKF) prezidents Juris Biķis parakstīja sadarbības līgumu, kas veicinās Latvijas meža politikas ekonomisko mērķu sasniegšanu. Tas paredz informācijas apmaiņu starp Zemkopības ministriju (ZM), LKF un tās asociācijām, sadarbību meža nozares politikas izstrādāšanā, kā arī dažādu starptautisku sadarbību un tirgus veicināšanas pasākumu koordinēšanu, informē ZM Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa.
“Gan ministrijai, gan Kokrūpniecības federācijai būs svarīga šī aktuālās informācijas apmaiņa, tas būs solis uz priekšu turpmākai valsts un uzņēmēju sadarbībai,” sacīja Mārtiņš Roze.
“Mēs esam gatavi pieņemt kopīgus lēmumus, kurus atbalstītu gan nozares pārstāvji, gan ministrija. Šāda saskaņota rīcība tikai veicinās savstarpējo sapratni par to, kādos virzienos turpmāk strādāt mežu jomā,” piebilda J.Biķis.
Parakstītais dokuments uzdod izstrādāt nosacījumus stabilas uzņēmējdarbības attīstībai valsts mežos, tādējādi radot prognozējamu vidi koksnes produkcijas pārstrādes attīstībai ilgtspējīgas meža apsaimniekošanas kontekstā. Iecerēts kopīgi veicināt arī sabiedrības izpratni par mežu un meža produktu racionālu izmantošanu. Savstarpējo sadarbību turpmāk koordinēs pēc rīcības plāna, kuru izstrādā un apstiprina abas puses, tāpat tiks izvērtēti kopīgi realizējamie projekti. Paredzēts, ka zemkopības ministrs vismaz reizi ceturksnī piedalīsies LKF sēdēs.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!