• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
ANO liek lietā mūsu ekspertu pieredzi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.01.2004., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83585

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Eiropa vienmēr bijusi mūsu sirdīs

Vēl šajā numurā

28.01.2004., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ANO liek lietā mūsu ekspertu pieredzi

Vakar, 27. janvārī, bijusī ASV valsts sekretāre un bijusī ASV vēstniece ANO Madeleina Olbraita, ASV vēstnieks Latvijā Braiens Karlsons tikās ar ANO pastāvīgo koordinatori Latvijā Gabrieli Kēleri un Pasaules veselības organizācijas (PVO) pārstāvi Latvijā Dr. Aigu Rūrāni.
Gabriele Kēlere sarunas gaitā uzsvēra, ka Latvijas kā valsts statuss mainās. Latvija ir guvusi sasniegumus tādās jomās kā nācijas veidošana, jaunatnes veselība, sabiedrības integrācija, finanšu un banku sektora reforma, kā arī vides aizsardzība. Latvija sākusi proaktīvu sadarbības palīdzības sniegšanu citām valstīm, daloties pārejas periodā gūtajā pieredzē. ANO aizvien biežāk liek lietā Latvijas ekspertu pieredzi un sekmē tās izmantošanu savā darbā Austrumeiropā, kā arī attīstības valstīs.
Aiga Rūrāne informēja Madeleinu Olbraitu par veselības sistēmu Latvijā un par jautājumiem, kas saistīti ar veselības pakalpojumu un medikamentu pieejamību. Latvijā vēl aizvien ir problemātiska situācija ar infekcijas slimībām. Aiga Rūrāne vakar arī piedalījās apaļā galda diskusijā par osteoporozi Latvijā, sniedzot pārskatu par PVO viedokli šajā jautājumā.

Līva Biseniece,

ANO Pastāvīgā koordinatora biroja sabiedrisko attiecību vadītāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!