• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 15. janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.01.2004., Nr. 11 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83339

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2004. gada 19. janvāra sēdē

Vēl šajā numurā

22.01.2004., Nr. 11

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

2004. gada 15. janvāra sēdē

1. Izskatīja deputāta Dz.Jaundžeikara iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Dz.Jaundžeikaram neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 22.janvārī.

2. Prezidijs pieņēma zināšanai Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētāja Ē.Jēkabsona iesniegumu par savstarpēji saistīto grozījumu Krimināllikumā un Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā turpmāku nodošanu Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisijai.
3. Apstiprināja izdevumu tāmi 1991.gada barikāžu atceres pasākumam 2004.gada 20.janvārī.
4. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Ārlietu komisijas priekšsēdētājas I.Vaideres iesniegumu par Polijas Seima Ārlietu komisijas delegācijas vizīti Latvijā un lūgt I.Vaideri iesniegt papildu informāciju par minēto vizīti, lai varētu aprēķināt nepieciešamos finanšu līdzekļus.
5. Apstiprināja komandējumus:
1) Starpparlamentu savienības Latvijas nacionālās grupas vadītājai I.Ūdrei, delegācijas sekretārei S.Paurai, Saeimas priekšsēdētājas ārlietu padomniecei L.Bergmanei un Saeimas priekšsēdētājas konsultantei L.Andžānei uz Ženēvu (Šveice) no 2004.gada 25.janvāra līdz 28.janvārim;
2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim B.Cilevičam uz Parīzi (Francija) no 2004.gada 18.janvāra līdz 21.janvārim;
3) Ārlietu komisijas priekšsēdētājai I.Vaiderei, komisijas locekļiem S.Goldei, L.Ozoliņam, A.Pētersonam, komisijas konsultantam A.Jefimovam un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam A.Veisam uz Tallinu (Igaunija) no 2004.gada 18.janvāra līdz 20.janvārim.
6. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) deputāta A.Kušķa pārskatu par novērotāja darbu Eiropas Parlamentā 2003.gada decembrī;
2) deputātu A.Pētersona un E.Šņepstes pārskatu par komandējumu uz Tbilisi (Gruzija) no 2004.gada 3.janvāra līdz 6.janvārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!