• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 21. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.01.2004., Nr. 10 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83323

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

21.01.2004., Nr. 10

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 21. janvārī

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga Šveicē piedalās Davosas Ekonomikas forumā.

Ekonomikas ministrs Juris Lujāns tiekas ar Čehijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Janu Finferli.

Vides ministrs Raimonds Vējonis tiekas ar Igaunijas, Lietuvas, Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas un Latvijas nacionālo hidrometeoroloģisko dienestu direktoriem.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks darba vizītē apmeklē Lielbritāniju, kur piedalās Glāzgovas universitātes rīkotajā konferencē “Baltijas valstis – jaunā vai vecā Eiropa”.

Valmierā pie piemiņas akmens notiek 1991.gada barikāžu laika atceres pasākums.

Lielvārdē Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāts sadarbībā ar ANO Attīstības programmas projektu “Atbalsts valsts programmas “Sabiedrības integrācija Latvijā” īstenošanai” rīko cikla “Tolerance, ieklausīšanās, sapratne publiskajā komunikācijā – integrētas sabiedrības pamats” semināru.

Latvijas Hidrometeoroloģijas aģentūrā norisinās Baltijas un Ziemeļeiropas valstu nacionālo hidrometeoroloģisko dienestu gadskārtējā tikšanās. Tajā piedalās Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas un Norvēģijas nacionālo meteoroloģisko dienestu vadītāji.

Jūrmalā, viesnīcā “Lielupe”, Baltijas Vides forums rīko semināru “Eiropas Savienības jaunā Ķīmisko vielu un ķīmisko produktu politikas stratēģija (REACH) – par to un ap to”.

Valmierā atklāj Valsts probācijas dienesta Valmieras teritoriālās struktūrvienības telpas.

Valmieras domes zālē notiek seminārs Valmieras rajona bāriņtiesu un pagasttiesu darbiniekiem par aktualitātēm likumdošanā, kas saistītas ar pagasttiesu un bāriņtiesu darbu, kā arī par audžuģimeņu koncepcijas veidošanu.

Liepājas domē notiek projekta “Tilts uz sapratni” prezentācijas seminārs. Semināru atklāj Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Tālivaldis Deklaus.

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas izpilddirekcijas lielajā zālē notiek Ministru kabineta rīkojuma izrakstu par uzņemšanu Latvijas pilsonībā naturalizācijas kārtībā izsniegšana 88 jauniem Latvijas pilsoņiem.

Viesnīcā “Reval Hotel Latvia” notiek tikšanās ar projekta “Rolling Estonians” dalībniekiem, kas divos “Mercedes–Benz” G–klases automobiļos apceļo pasauli kopš 2002.gada.

Finanšu ministrijā notiek Eiropas Savienības pirmsstrukturālā fonda PHARE uzraudzības komitejas sēde, kurā izvērtē PHARE projektu realizācijas gaitu Latvijā.

Latvijas Nacionālajā operā notiek “Aldara” gada mūzikas balvas pasniegšanas koncerts.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!