• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 34. un 35. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.01.2004., Nr. 6 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83022

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jēkabpils pilsētas domes sēdes protokola Nr.28 izraksts

Par Jēkabpils pašvaldības PU "Namu pārvalde" nodošanu privatizācijai un pārveidošanu

Vēl šajā numurā

14.01.2004., Nr. 6

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 34. un 35. burtnīca

Godātie lasītāji, divas kārtējās 2003. gada valsts normatīvo tiesību aktu burt-nīcas pie Jums devušās ar trīsdesmit septiņiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 30. oktobrī un 6. novembrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 12. līdz 26. novembrim, un trīsdesmit deviņiem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 28. oktobra līdz 11. novembrim. Biedrību un nodibinājumu likums reglamentē biedrību un nodibinājumu darbības pamatprincipus, organizatorisko struktūru, reorganizāciju un likvidāciju. Biedrība var sastāvēt no vismaz diviem biedriem, ja statūti nenosaka lielāku biedru skaitu, bet nodibinājumu var dibināt viena vai vairākas personas. Likums stāsies spēkā ar šā gada 1. aprīli, un tā spēkā stāšanās kārtību noteiks īpašs likums. Ar īpašu likumu stāsies spēkā jaunais likums par akcīzes nodokli. Jaunais Valsts kultūrkapitāla fonda likums stājies spēkā ar šā gada 1. janvāri. Grozījumi izdarīti likumos “Par autoceļiem”, “Par tabakas izstrādājumu realizācijas, reklāmas un lietošanas ierobežošanu”, “Par pievienotās vērtības nodokli”, Pārtikas aprites uzraudzības likumā un vairākos citos.
Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu samaksas kārtību. Noteikumiem par dzīvnieku ārstnieciskās un diētiskās barības aprites kārtību ir divi pielikumi — ar barības pieprasījuma veidlapu un prasībām dzīvnieku diētiskajai pārtikai atkarībā no tās lietošanas indikācijas. Noteikumiem par veterinārās receptes noformēšanas kārtību pielikumā ir receptes veidlapas paraugs. Saskaņā ar ieroču aprites likumu izdoti noteikumi par valsts nozīmes ieroču un munīcijas kolekciju veidošanu un ieroču un munīcijas klasifikāciju. Izdoti vairāki noteikumi par agrāk noslēgto tirdzniecības un ekonomiskās sadarbības starptautisko līgumu denonsēšanu sakarā ar gaidāmo Latvijas iestāšanos Eiropas savienībā.

 

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!