• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 7.janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.01.2004., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82698

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

07.01.2004., Nr. 2

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 7.janvārī

Vides ministrs Raimonds Vējonis plānojis tikties ar Rīgas mēru Gundaru Bojāru, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar gaisa piesārņojuma un transporta problēmām Rīgā, ostas attīstību un termināļu celtniecību, aizbērtās Ķīšezera daļas problēmu, pilsētas ūdenssaimniecības turpmāko attīstību un citus jautājumus.

Pareizticīgo Ziemassvētkos Daugavpilī pensionāri autobusos tradicionāli var braukt bez maksas.

Lielvārdē Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāts sadarbībā ar ANO Attīstības programmas projektu “Atbalsts valsts programmas “Sabiedrības integrācija Latvijā” īstenošanai” rīko semināru no cikla “Tolerance, ieklausīšanās, sapratne publiskajā komunikācijā – integrētas sabiedrības pamats”.

Latvijas Sarkanais Krusts organizē “apaļā galda” diskusiju “Būt blakām... būt”, kurā valsts pārvaldes iestāžu un Rīgas, Rīgas rajona pašvaldību, sabiedrisko organizāciju pārstāvji runā par integrācijas jautājumiem.

Rīgas Latgales priekšpilsētas izpilddirekcijas konferenču zālē norisinās Latvijas pašvaldību izpilddirektoru sanāksme, kurā Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Gunārs Kūtris informē par tiesību politiku valstī kopumā un tās īstenošanu ar pašvaldību darbību saistītajās jomās.

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!