• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ES struktūrfondiem FM mājaslapā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.2003., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82402

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts budžeta izpildi

Vēl šajā numurā

23.12.2003., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ES struktūrfondiem FM mājaslapā

Finanšu ministrija ir izstrādājusi jaunu mājaslapu par Eiropas Savienības (ES) fondiem — gan pirmsstrukturālajiem, gan struktūrfondiem un Kohēzijas fondu. Mājaslapa sāka darboties 18.decembrī, un tās adrese ir www.esfondi.lv .

Šajā lapā ir pieejama informācija par ES pirmsstrukturālajiem, strukturālajiem fondiem un Kohēzijas fondu. Bez vispārīgās informācijas par struktūrfondiem mājaslapā ievietots Attīstības plāns — Latvijas valdības stratēģija un prioritātes 2004.—2006.gadam struktūrfondu finansējuma saņemšanai. Programmas papildinājums — dokuments, kas detalizēti skaidro Attīstības plānā ietvertos pasākumus un aktivitātes, kā arī nosaka projektu atlases kritērijus, — tiek precizēts atbilstoši Attīstības plāna pēdējai versijai un pēc precizēšanas vēl tiks ievietots mājaslapā.

Mājaslapā tiks ievietoti dokumenti struktūrfondu projektu pieteikumu sagatavošanai: projektu pieteikumu veidlapas, vadlīnijas projektu pieteikumu veidlapas aizpildīšanai, projektu atlases kritēriji pēc to apstiprināšanas. Mājaslapā ir informācija par saistošiem nacionāliem un ES tiesību aktiem, Latvijai pieejamiem līdzekļiem un iemaksām ES, saistītiem resursiem internetā gan Latvijā, gan pasaulē.

Mājaslapā ir ievietotas saites uz struktūrfondu vadībā iesaistīto institūciju mājaslapām. Mājaslapu papildina ievietotās ziņas presei un informācija par semināriem, ko organizēs struktūrfondu vadībā iesaistītās institūcijas. Projektu ieviešanas laikā mājaslapā tiks ievietota informācija par projektu ieviešanas gaitu, izmantoto un atlikušo finansējumu, veiksmīgiem projekta paraugiem u.tml.

Mājaslapā ir norādīta kontaktinformācija gan Finanšu ministrijā, gan struktūrfondu vadībā iesaistītajās institūcijās. Tās apmeklētājam ir papildu iespēja uzdot savu jautājumu elektroniski.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!