• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ikgadējo Latvijas diplomātu sanāksmi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.2003., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82185

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Krievijas divpusējo attiecību veicināšanu

Vēl šajā numurā

17.12.2003., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ikgadējo Latvijas diplomātu sanāksmi

Šodien un rīt, 17. un 18. decembrī, Ārlietu ministrijas konferenču zālē un viesnīcā “Park Hotel Rīdzene” notiek Latvijas diplomātisko misiju vadītāju ikgadējā sanāksme.

Šodien, 17. decembrī, sanāksmi ar uzrunu atklās Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga un ārlietu ministre Sandra Kalniete. Pēc tam būs tikšanās ar Saeimas priekšsēdētāju Ingrīdu Ūdri, Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju Guntaru Krastu un Saeimas Ārlietu komisijas sekretāru Gunti Bērziņu. Pēcpusdienā diplomātisko misiju vadītāji apspriedīs Ārlietu ministrijas darba prioritātes Eiropas Savienībā, drošības politikas un divpusējo attiecību jautājumus.

 

Rīt, 18.decembrī, ieplānotas diskusijas ar Ministru prezidenta biedru Aināru Šleseru, ekonomikas ministru Juri Lujānu un Latvijas Attīstības aģentūras valdes priekšsēdētāju Juri Kanelu. Uzrunu diplomātisko misiju vadītājiem teiks aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis. Sanāksmes nobeigumā notiks neformāla diskusija par eiroatlantiskajām attiecībām un drošības politikas jautājumiem ar Dānijas ārlietu ministru Pēru Stīgu Melleru un ASV vēstnieku NATO Nikolasu Bernsu.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!