• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: - tiekoties ar īpašu uzdevumu ministru sabiedrības integrācijas lietās - tiekoties ar Ārvalstu investoru padomes valdes priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.2003., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82131

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ventspils pilsētas Sabiedrisko pakalpojumu regulatora lēmums Nr.12

Par licences izsniegšanu Kandavas pilsētas pašvaldības uzņēmumam "Kandavas pilsētas dzīvokļu komunālā nodaļa"

Vēl šajā numurā

16.12.2003., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

— tiekoties ar īpašu uzdevumu ministru sabiedrības integrācijas lietās

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 15. decembrī, Rīgas pilī tikās ar īpašu uzdevumu ministru sabiedrības integrācijas lietās Nilu Muižnieku. Turpinot regulāras tikšanās ar valdības ministriem, Valsts prezidente tikās ar N.Muižnieku un apspriedās par dažādiem aktuāliem jautājumiem saliedētas sabiedrības politikas koordinēšanā, mazākumtautību jautājumos, pilsoniskas sabiedrības un nevalstiskā sektora stiprināšanā.

Prezidente apspriedās ar ministru par iespējām, kā nākt ar savu artavu, lai mudinātu valsts iedzīvotājus, kuri vēl nav izlēmuši naturalizēties un kļūt par valstij lojāliem Latvijas pilsoņiem, kuru ieguldījums darba un izglītības ziņā ir arī devums Latvijas attīstībai.

Apspriesti arī veidi, kā turpināt vecāku informēšanu par izglītības reformu, pārejot uz bilingvālo apmācību. Īpašu uzmanību ministrs solīja pievērst arī jautājumiem, kas saistīti ar vēstures un Eiropas Savienības tematikas izpratni skolās.

Abas puses bija vienisprātis, ka stipras demokrātiskas valsts pamatā ir sazarots un spēcīgs nevalstisko organizāciju tīkls. Ministrs informēja par savām iecerēm turpmākajā sadarbībā ar Latvijas nevalstiskajām organizācijām. V.Vīķe-Freiberga un N.Muižnieks pauda cerību, ka Latvijā arvien vērsīsies plašumā labdarības kustības un būs vairāk tādu pozitīvu paraugu šajā jomā kā Talsu novada fonds, kas veicina labdarības projektu īstenošanos savā pilsētā un novadā.

Valsts prezidenta preses dienests

— tiekoties ar Ārvalstu investoru padomes valdes priekšsēdētāju

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 15. decembrī, tikās ar Ārvalstu investoru padomes valdes priekšsēdētāju Ulrihu Tīlemanu. U.Tīlemans informēja prezidenti par Ārvalstu investoru padomes aktualitātēm un sadarbībuar Latvijas valdību. U.Tīlemans pauda pārliecību, ka Latvija pirmos panākumus redzēs jau pēc pieciem Eiropas Savienībā pavadītajiem gadiem, nevis desmit, kā lēsts iepriekš. Viņš atzinīgi novērtēja Liepājas speciālās ekonomiskās zonas un ostas attīstību, kā arī informēja, ka Rīgas osta ir paudusi ieinteresētību sadarboties ar Ārvalstu investoru padomi.

Prezidente pateicās U.Tīlemanam par viņa ieguldījumu, strādājot Ārvalstu investoru padomes valdes priekšsēdētāja amatā. U.Tīlemans solīja prezidentei, ka joprojām būs Latvijas draugs un turpmāk aktīvi darbosies, stiprinot Latvijas un Vācijas federālo zemju sadarbības tiltu.

Janvārī paredzēts ievēlēt jaunu Ārvalstu investoru padomes valdes priekšsēdētāju.

Valsts prezidentei ar Ārvalstu investoru padomi Latvijā ir izveidojies konstruktīvs dialogs, regulāri apmainoties viedokļiem par aktuāliem Latvijas investīciju vides jautājumiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!