• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par informāciju par ES struktūrfondiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.12.2003., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82078

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par struktūrfondu finanšu plūsmām

Vēl šajā numurā

12.12.2003., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par informāciju par ES struktūrfondiem

Vakar, 11.decembrī, Siguldā notika uzņēmēju sanāksme, kurā Finanšu ministrijas amatpersonas informēja par Latvijai turpmāk pieejamajiem Eiropas Savienības (ES) struktūrfondiem. Uzņēmējiem informāciju par struktūrfondu iespējamo apguvi piedāvāja arī Ekonomikas ministrijas, Latvijas Attīstības aģentūras, Nodarbinātības valsts aģentūras, Zemkopības ministrijas, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas un Tūrisma attīstības valsts aģentūras speciālisti.

Savukārt piektdien, 12.decembrī, Rēzeknē notiks pirmā Finanšu ministrijas sadarbībā ar pilsētas pašvaldību rīkotā reģionālā paplašinātā preses konference, kas ievadīs šādu pasākumu sēriju visos Latvijas novados un kas ir viens no Finanšu ministrijas rīkotajiem pasākumiem struktūrfondu informācijas un komunikācijas plāna ietvaros, lai Latvijas sabiedrībai, potenciālajiem ES atbalsta saņēmējiem tiktu piedāvāta maksimāli plaša un izsmeļoša informācija par struktūrfondiem, to izmantošanas iespējām un projektu gatavošanas vadlīnijām.

Finanšu ministrija kā vadošā iestāde informatīvo pasākumu organizēšanā un detalizētas informācijas nodrošināšanā cieši sadarbojas ar partnerinstitūcijām – iesaistītajām nozaru ministrijām (Ekonomikas ministrija, Zemkopības ministrija, Vides ministrija, Izglītības un zinātnes ministrija, Labklājības ministrija, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija, Satiksmes ministrija, Veselības ministrija, Kultūras ministrija) un ieviešanas institūcijām (Latvijas Attīstības aģentūra, Centrālā finanšu un kontraktu vienība, Nodarbinātības valsts dienests, Profesionālās izglītības attīstības programmu aģentūra, Lauku atbalsta dienests).

Reģionālajā preses konferencē Rēzeknē piedalīsies finanšu ministrs V.Dombrovskis un G.Freimanis, kas sniegs vispārēju informāciju par struktūrfondiem, Latvijas Attīstības plānu un paredzamajām naudas plūsmām. Par ES līdzfinansētajām valsts atbalsta programmām uzņēmējdarbības veicināšanai stāstīs LAA valdes loceklis Ralfs Kļaviņš un par ES līdzfinansētajiem lauku attīstības pasākumiem – Zemkopības ministrijas Lauku ekonomikas un vides attīstības nodaļas vadītāja vietnieks Jānis Kleins.

Nākamās reģionālās paplašinātās preses konferences notiks pirmdien, 15.decembrī, Bauskā, ceturtdien, 18.decembrī, Kuldīgā un piektdien, 19.decembrī, Valmierā.

Visas struktūrfondu apguves sistēmā iesaistītās institūcijas – ministrijas un ieviešanas institūcijas – vēl šogad un arī nākamgad piedalīsies semināros un konferencēs par fondu jautājumiem, sagatavos un izdos informatīvus materiālus, kā arī piedāvās plašu informāciju internetā.

Finanšu ministrijas preses dienests

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!