• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Eiropas valsts pārvaldes ministru sanāksmi Romā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.11.2003., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81581

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Francijas atbalstu ES paplašināšanai

Vēl šajā numurā

28.11.2003., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Eiropas valsts pārvaldes ministru sanāksmi Romā

Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane 1.decembrī Romā piedalīsies par valsts administrāciju atbildīgo Eiropas ministru sanāksmē, ko rīko Itālijas Eiropas Savienības (ES) prezidentūra un Eiropas Komisija.

Sanāksmē ES dalībvalstu un kandidātvalstu pārstāvji pārrunās un pieņems rezolūciju par sadarbības veicināšanu Eiropas valsts administrācijas jomā — informācijas un pieredzes apmaiņu, kopīgu aktivitāšu īstenošanu nacionālo un Eiropas līmeņa administrācijas modernizēšanā, e-pārvaldi, sociālo dialogu, kā arī Eiropas Komisijas reformēšanu pēc ES paplašināšanās.

Pasākumā uzstāsies Itālijas valsts pārvaldes ministrs Luidži Macella, Eiropas lietu ministrs Roko Butiljone, inovāciju un tehnoloģiju ministrs Lučio Stanka un Eiropas Komisijas viceprezidents Nīls Kinnoks.

Līdz ar G.Veismani uz Romu dosies Valsts kancelejas direktores vietniece politikas plānošanas un koordinācijas lietās Una Klapkalne, lai 2. un 3.decembrī piedalītos arī par valsts administrāciju atbildīgo Eiropas ģenerāldirektoru sēdē. Sanāksmē paredzēts apspriest Eiropas administrācijas pašreizējo stāvokli un turpmāko attīstību, inovācijas sabiedrības pakalpojumu jomā un e-pārvaldi.

Jana Vektere, Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vecākā referente

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!