• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ES finansējumu tūrisma nozarei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.2003., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80780

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par akciju "Policists, kuram es uzticos"

Vēl šajā numurā

06.11.2003., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ES finansējumu tūrisma nozarei

Šodien, 6. novembrī, Ekonomikas ministrijā notiek sanāksme, lai informētu tūrisma asociāciju un plānošanas reģionu pārstāvjus par ES struktūrfondu finansējuma piesaistīšanu tūrisma attīstības projektiem.

Tā kā arī tūrisma nozare varēs pretendēt uz Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu finansējuma piesaistīšanu, sanāksmes laikā tūrisma asociāciju un plānošanas reģionu pārstāvji tiks informēti par iespējām piesaistīt ES struktūrfondu finansējumu, ES līdzfinansētām valsts atbalsta programmām uzņēmējdarbības veicināšanai, kā arī par veicamajiem darbiem minēto pasākumu īstenošanai.

Sanāksmē tiek aplūkoti šādi galvenie jautājumi: ES struktūrfondi — ES investīcijas reģionālās politikas īstenošanai, to veidi; ES strukturālo fondu izmantošanas un valsts atbalsta tiesiskā bāze; Attīstības plāns — Latvijas prioritāšu ES strukturālo fondu piesaistei noteicošais dokuments; plānotās investīcijas un atbalstāmās aktivitātes uzņēmējdarbībai; Ekonomikas ministrijas un Latvijas Attīstības aģentūras loma u.c.

Lai sekmētu sagatavošanos ES finansējuma piesaistīšanai, Ekonomikas ministrija vēlas apzināt tūrisma nozares gatavības pakāpi, t.i., kādās jomās tūrisma nozarē pašlaik tiek gatavoti projekti un kāda veida tehniskais atbalsts varētu būt nepieciešams.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!