• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Iekšlietu ministrijas un Rīgas domes sadarbības līgumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.11.2003., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80720

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par aizsardzības ministra vizīti Irākā

Vēl šajā numurā

05.11.2003., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Iekšlietu ministrijas un Rīgas domes sadarbības līgumu

Iekšlietu ministrs Māris Gulbis un Rīgas mērs Gundars Bojārs trešdien, 5. novembrī, parakstīs Iekšlietu ministrijas (IeM) un Rīgas domes sadarbības līgumu, kura mērķis ir optimizēt informācijas un datu apmaiņu starp Rīgas domi un ministriju.

Līgums ir viens no soļiem, lai no nākamā gada 1. janvāra pilnvērtīgi iesaistītos valsts e–pārvaldē. Kvalitatīvas un vienotas elektronisko dokumentu aprites ieviešana starp ministriju un Rīgas domi optimizēs un uzlabos darbu, novērsīs funkciju dublēšanos, nodrošinās ātru un kvalitatīvu savstarpējo datu apmaiņu, vienkāršojot kā abu iestāžu un iedzīvotāju, tā iestāžu savstarpējo saskarsmi.

Ar līgumu puses apņemas aktīvi veidot sadarbību, ieviešot elektroniskos dokumentus Rīgas domes un ministrijas saziņā. Līgums paredz, ka puses nepieprasīs izziņas no iedzīvotājiem, ja attiecīgo informāciju ir iespējams saņemt līgumslēdzēju informācijas sistēmās un reģistros, izstrādās valsts un pašvaldību kompleksus pakalpojumus jomās, kur saduras ministrijas un domes kompetence, kā arī izstrādās abpusēji saskaņotas procedūras juridiska spēka piešķiršanai informācijai, kas tiek saņemta no domes un ministrijas un tās padotībā esošo iestāžu informācijas sistēmām un reģistriem.

Pēc līguma ar Rīgas domi parakstīšanas IeM Preses un sabiedrisko attiecību departaments prezentēs IeM jauno interneta mājaslapu www.iem.gov.lv, kurā būs pieejama plaša informācija par IeM un tās aktualitātēm, iespējams iesaistīties diskusijās, kā arī izteikt savu viedokli par nedēļas aktuālo jautājumu.

Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!