• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas delegāciju EP Ministru komitejas 113. sesijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.11.2003., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80717

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrijas dienesta informācija Nr.40/1095 – 8172

Par starptautisko līgumu spēkā stāšanos

Vēl šajā numurā

05.11.2003., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas delegāciju EP Ministru komitejas 113. sesijā

5. un 6. novembrī Kišiņevā, Moldovā, Latvijas delegācija ārlietu ministres Sandras Kalnietes vadībā piedalīsies Eiropas Padomes (EP) Ministru komitejas 113.sesijā, kuras laikā Eiropas Padomes prezidentūru no Moldovas pārņems Nīderlande.

Sesijā EP dalībvalstu ārlietu ministri apspriedīs starptautisko organizāciju lomu un vietu vienotas Eiropas veidošanas procesā, īpašu uzmanību veltot Eiropas Padomes un Eiropas Savienības turpmākai sadarbībai, kā arī Eiropas Padomes 3. sammita organizēšanas jautājumus.

Latvijas ārlietu ministre uzstāsies ar uzrunu par EP un ES turpmākās sadarbības attīstības nozīmīgumu un atbalstu šīs tēmas iekļaušanai EP 3. sammita dienaskārtībā, kā arī par Eiropas cilvēktiesību tiesas reformu procesu.

Sesijas laikā parakstīšanai tiks atklāta Eiropas Konvencija par dzīvnieku aizsardzību starptautiskas transportēšanas laikā.

Ārlietu ministrei Sandrai Kalnietei sesijas laikā ir ieplānotas tikšanās ar Moldovas prezidentu Vladimiru Voroņinu, Moldovas ārlietu ministru Nikolaju Dudau un Šveices ārlietu ministri Mišelīnu Kalmī-Reī. Vizītes laikā paredzēts atklāt Latvijas Republikas Goda konsulātu Moldovā.

Latvijas delegācijas sastāvā iekļauti Latvijas vēstnieks Eiropas Padomē Georgs Andrejevs, Latvijas vēstnieks Moldovā Andris Vilcāns, kā arī pārstāvji no Ārlietu ministrijas, Latvijas pārstāvniecības pie Eiropas Padomes un Latvijas vēstniecības Moldovā.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!