• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vakar, 30. oktobrī, Ministru kabineta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.10.2003., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80608

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par veselības aprūpes iestāžu optimizāciju

Vēl šajā numurā

31.10.2003., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vakar, 30. oktobrī, Ministru kabineta sēdē

Izskatīti priekšlikumi par kārtējā budžeta gadā ministrijām piešķirto, bet neizlietoto līdzekļu turpmāko izmantošanu.

Ministru kabinets akceptēja izglītības un zinātnes ministra Kārļa Šadurska sagatavotos priekšlikumus likumprojektiem “Grozījums likumā “Par valsts budžetu 2003.gadam”” un “Par valsts budžetu 2004.gadam”.

Likumprojekts “Grozījums likumā “Par valsts budžetu 2003.gadam”” papildināts ar pantu, nosakot, ka ministrijām un citām centrālajām valsts iestādēm, kā arī atsevišķām budžeta programmām 2003.gadā piešķirtie un neizlietotie līdzekļi (dotācija no vispārējiem ieņēmumiem) ar Ministru kabineta lēmumu var tikt ieskaitīti īpašā kontā Valsts kasē izmantošanai 2004.gadā valsts investīciju projektiem, īpašiem pasākumiem: kapitālajām iegādēm un citiem iepriekšējā gadā uzsāktiem valstij svarīgiem īpašiem pasākumiem.

Savukārt likumprojekts “Par valsts budžetu 2004.gadam” papildināts ar pantu, nosakot, ka Ministru kabinetam ir tiesības piešķirt ministrijām un citām centrālajām valsts iestādēm līdzekļus valsts investīciju projektiem, īpašiem pasākumiem: kapitālajām iegādēm un citiem iepriekšējā gadā uzsāktiem valstij svarīgiem īpašiem pasākumiem, atbilstoši 2003.gadā katras ministrijas vai citas centrālās valsts iestādes veikto iemaksu apjomam, kas ieskaitīts Valsts kases īpašajā kontā.

Aivis Freidenfelds, MK preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!