• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pārkāpumiem AM konkursa rīkošanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.2003., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80369

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veselības ministre:
Domājot par veselības aprūpes iestāžu turpmāko attīstību

Vēl šajā numurā

28.10.2003., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pārkāpumiem AM konkursa rīkošanā

Pēc Aizsardzības ministrijas vadības ierosinājuma šā gada 22. septembrī tika izveidota komisija, lai noskaidrotu iespējamos pārkāpumus Aizsardzības ministrijas rīkotajā konkursā “Lauku formas audumu piegāde”, kurā uzvarēja SIA “Neja &Ko”.

Dienesta izmeklēšanā tika konstatēts, ka minētā konkursa iepirkumu komisijas locekļu darbībā ir saskatāmas disciplinārpārkāpuma pazīmes.

Lai noteiktu konkursa komisijas amatpersonu vainas pakāpi, Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs ir ierosinājis disciplinārlietu pret ministrijas Iegādes un apsaimniekošanas departamenta direktora pienākumu izpildītāju Ilzi Angeri, kā arī citām Iegādes un apsaimniekošanas departamenta un Juridiskā departamenta amatpersonām.

Vienlaikus Aizsardzības ministrijas dienesta izmeklēšanas komisija ir uzdevusi Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandierim kontradmirālim Gaidim Andrejam Zeibotam izvērtēt iespējamo NBS amatpersonu līdzatbildību minētā konkursa komisijas darbā.

Aizsardzības ministrija ir nosūtījusi dienesta izmeklēšanas materiālus pārbaudei Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam un Iepirkumu uzraudzības birojam.

Airis Rikveilis, AM Sabiedrisko attiecību departamenta direktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!