• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 26. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.10.2003., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80275

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas jūras valstu sadarbību muitas lietās

Vēl šajā numurā

24.10.2003., Nr. 149

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 26. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar trijiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 11. septembrī, bet “Latvijas Vēstnesī izsludināti 26. septembrī, un trīspadsmit Ministru kabineta noteikumiem, kas izdoti no 9. līdz 16. septembrim. Saeimas izdarītie grozījumi likumā “Par pašvaldību palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā” attiecas uz 10., 12., 14. un 25. pantu, kā arī likums papildināts ar 28. pantu “Pašvaldības palīdzības finansiālais nodrošinājums”. Likums stājies spēkā 10. oktobrī. Saeima izdarījusi arī grozījumus Latvijas Republikas Augstākās padomes lēmumā “Par pievienošanos 1988. gada 19. decembra Konvencijai pret narkotiku un psihotropo vielu nelegālu apgrozījumu” un likumā “Par Eiropas Padomes Konvenciju par personu aizsardzību attiecībā uz personas datu automātisko apstrādi”.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par pārtikas piesārņojumu, par higiēnas prasībām gaļas un gaļas produktu uzglabāšanai un transportēšanai, par medus apriti, par valsts nodevu naturalizācijas iesnieguma iesniegšanai, par ienākumiem, par kuriem jāmaksā algas nodoklis, un Privatizācijas aģentūras statūtos. Apstiprināts jauns Izglītības un zinātnes ministrijas nolikums un Engures ezera dabas parka konsultatīvās padomes nolikums, kā arī noteikumi par spiedieniekārtu kompleksu tehniskās uzraudzības kārtību, par kārtību, kādā karavīri nodrošināmi ar finanšu un materiāltehniskajiem līdzekļiem, un par kvalitātes, klasifikācijas un marķējuma prasībām medum. Saskaņā ar Pārtikas aprites uzraudzības likumu izdoti noteikumi par klasifikācijas, kvalitātes un marķējuma prasībām piena produktiem un piena produktu izstrādājumiem. Tiem ir trīs pielikumi, kas nosaka piena produktu klasifikāciju un kvalitātes rādītājus, pārtikas produktus, kuru tirdzniecības nosaukumā izmanto piena produktu nosaukumus, un sviesta tauku satura pārbaudes procedūras. Saskaņā ar likumu “Par kultūras pieminekļu aizsardzību” izdoti noteikumi par nelikumīgi izvesto mākslas un antikvāro priekšmetu atdošanas kārtību. Tie attiecas uz Latviju, Eiropas Savienības dalībvalstīm, Eiropas ekonomiskās zonas valstīm un citām valstīm, ar kurām Latvija ir noslēgusi attiecīgu līgumu. Pielikumā dota kultūras priekšmetu klasifikācija atkarībā no kategorijas un vērtības.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!