• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministre: Tiekoties ar Čehijas Republikas vēstnieku Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.10.2003., Nr. 148 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80243

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Par konvertējamo valūtu kursiem

Vēl šajā numurā

23.10.2003., Nr. 148

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministre:

Tiekoties ar Čehijas Republikas vēstnieku Latvijā

Vakar, 22. oktobrī, Latvijas ārlietu ministre Sandra Kalniete tikās ar Čehijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Janu Finferli.

Sarunas iesākumā ministre akcentēja izcilās Latvijas un Čehijas attiecības, uzsverot, ka pēc Latvijas pilntiesīgas dalības Eiropas Savienībā (ES) un NATO valstu sadarbībai būs jauni papildu stimuli. Runājot par Eiropas Savienības jautājumiem, ministre uzsvēra Starpvaldību konferences uzdevumus stiprināt ES un vienlaikus saglabāt un veicināt dalībvalstu nacionālās intereses. Pārrunātas arī ES un Krievijas attiecības.

Čehijas vēstnieks pievienojās ministres vērtējumam par ES attīstību. Jans Finferle uzsvēra nepieciešamību aktivizēt divpusējo ekonomisko sadarbību, kā arī turpināt attīstīt divpusējo līgumtiesisko bāzi.

S.Kalniete pateicās Čehijai par atbalstu Latvijas integrācijā NATO un izteica pārliecību par veiksmīgu Latvijas un Čehijas sadarbību arī turpmāk.

Ārlietu ministrijas preses centrs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!