• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas uzņēmēju līdzdalību Irākas atjaunošanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.10.2003., Nr. 146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80111

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iekšlietu ministrijā:
Par Jelgavas pilsētas un rajona policijas pārvaldes darba izvērtēšanu

Vēl šajā numurā

21.10.2003., Nr. 146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas uzņēmēju līdzdalību Irākas atjaunošanā

Četri Latvijas uzņēmēji, paužot gatavību iesaistīties Irākas atjaunošanā, dosies uz konferenci “Privātā sektora loma jaunās Irākas veidošanā”, kas notiks 23.oktobrī Madridē, Spānijā. Konferenci Spānijas valdības vārdā rīko Spānijas Ārējās tirdzniecības institūts. Konferences mērķis ir veicināt privātā sektora iesaisti Irākas rekonstrukcijā pēc iespējas agrīnākā stadijā.

Tā kā Latvijas uzņēmēji jau agrāk bija pauduši vēlmi iesaistīties Irākas atjaunošanā, oktobra sākumā ekonomikas ministrs Juris Lujāns saņēma uzaicinājumu piedalīties šajā konferencē Spānijā. Paredzēts, ka konferencē piedalīsies pārstāvji no 55 valstīm.

Konference paredzēta vairāk privātā sektora pārstāvjiem, tādēļ Ekonomikas ministrija aicināja uz konferenci doties tiem uzņēmējiem, kas jau agrāk bija interesējušies par iespēju piedalīties Irākas atjaunošanā. Uzņēmējiem dalība konferencē ir bez maksas.

Tā kā konferences rīkotāji bija noteikuši, ka no katras valsts piedalīties var tikai pieci pārstāvji, no Latvijas puses uz konferenci Spānijā dosies:

V.Birkavs, konsorcija “Latvijas celtnieku stratēģiskā partnerība” izpilddirektors; P.Dzirkals, LEC “Latvijas energoceltnieks” vadošais finanšu direktors, valdes loceklis; L.Balunova un S.Sazonovs, VEF — KTR finanšu un komercdirektori, viceprezidenta vietnieki; I.Beināre, Ekonomikas ministrijas Ārējo ekonomisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece (lai pēc atgriešanās no konferences varētu informēt visus interesentus par jaunumiem Irākā un pārrunātajiem jautājumiem šajā konferencē).

Konferencē paredzēts sniegt ieskatu situācijā Irākā no ekonomiskā, politiskā, drošības un finanšu viedokļa, kā arī informēt par biznesa iespējām Irākā. Konferences laikā paredzēts darbs grupās, pārrunājot tādus jautājumus kā infrastruktūra, naftas sektora atjaunošana, finanšu pakalpojumi, telekomunikācijas, ražošana un izplatīšana.

Ekonomikas ministrijas  Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!