• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par lielāko akvaparku visā Baltijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.10.2003., Nr. 146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80087

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Liepājas laikrādi, kas nerādīs laiku

Vēl šajā numurā

21.10.2003., Nr. 146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par lielāko akvaparku visā Baltijā

Lielupē top lielākais ūdens atrakciju parks “Līvu parks” ne vien Baltijas jūras reģionā, bet arī Skandināvijā un Austrumeiropā. Apmeklētājiem to paredzēts atvērt šā gada decembra vidū. Jaunajā izklaides vietā paredzēts radīt “Karību stila oāzi” 11 000 kvadrātmetru platībā. Lai šo ieceri īstenotu, uz Latviju tiek pārvestas 36 palmas. Ūdens atrakciju parka teritorijā tiks uzbūvēti vairāk nekā 700 kvadrātmetri klinšu un aptuveni 1000 kvadrātmetru plašu teritoriju aizņems dažādi tropisko zemju augi. Šo darbu veikšanai oktobra sakumā Rīgā ieradās speciālisti no Ēģiptes, Dienvidāfrikas Republikas un Portugāles, kas kopā ar Kanādas firmu “White Water” strādājuši līdzīgu ūdens atrakciju parku izveidē citur pasaulē.

“Līvu akvaparkā” vienlaikus būs iespējams atpūsties 1500 apmeklētājiem. Paredzēts, ka tie būs ne tikai no Latvijas, bet arī Somijas, Zviedrijas un citām valstīm, krievu pieplūdumu, diemžēl, apgrūtinās vīzu problēmas. Tiks izbūvētas deviņas dažādas nobraucienu caurules, augstākā no tām būs ar 22 metru kritumu. Būs arī dažāda veida pirtis, solāriji un baseini, divi restorāni un vairāki bāri. Biļete četrām stundām pieaugušajam maksās Ls 8, bērnam Ls 6. Projekta izmaksas, ieskaitot jau pabeigto “Rimi” tirdzniecības centru, jahtklubu, sporta klubu un divas tenisa halles — 35 miljoni ASV dolāru. Projekta pasūtītājs — sporta un atpūtas centrs “Lielupe”

Pēc “DIENAS”  un LETAS informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!