• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.10.2003., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79896

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iepirkumi sabiedrisko pakalpojumu uzņēmumu vajadzībām

Vēl šajā numurā

15.10.2003., Nr. 143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Ekonomikas ministrs

aicina piedalīties konkursā

uz Privatizācijas aģentūras valdes priekšsēdētāja un ģenerāldirektora amatu

Prasības: augstākā izglītība (par priekšrocību tiks uzskatīta ekonomiskā vai juridiskā), labas zināšanas un orientēšanās privatizācijas likumdošanas jomā, izpratne par privatizācijas procesu valstī, vismaz 2 gadu pieredze vadošā amatā, labas latviešu un svešvalodu zināšanas.

Konkursa uzvarētājam būs saistošas prasības un ierobežojumi, ko attiecīgajam amatam nosaka LR likumi un citi tiesību akti.

Pieteikuma vēstule, kurā pretendents motivē savu atbilstību valdes priekšsēdētāja un ģenerāldirektora amatam, dzīves un darba apraksts (CV) un izglītību apliecinošu dokumentu kopija jāiesniedz slēgtā aploksnē ar norādi “Privatizācijas aģentūras valdes priekšsēdētāja un ģenerāldirektora amata pretendenta konkursam”. Dokumenti iesniedzami personīgi vai nosūtāmi pa pastu līdz š.g. 11.novembrim (saņemšanas datums) pulksten 17 uz šādu adresi: Ekonomikas ministrijas Personāla daļai Brīvības ielā 55, Rīgā LV-1519.

 

 

Bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības

“Privatizācijas aģentūra” valsts kapitāla daļu turētāja pārstāvis

aicina piedalīties konkursā

uz Privatizācijas aģentūras valdes locekļu vakantajiem amatiem

Prasības: augstākā izglītība (vēlams ekonomiskā vai juridiskā), izpratne par privatizācijas procesu valstī, pieredze vadošā amatā, labas zināšanas privatizācijas likumdošanas jomā, labas latviešu un svešvalodu zināšanas.

Konkursa uzvarētājam būs saistošas prasības un ierobežojumi, ko attiecīgajam amatam nosaka LR likumi un citi tiesību akti.

Pieteikuma vēstule, kurā pretendents motivē savu atbilstību valdes locekļa amatam, dzīves un darba apraksts (CV) un izglītību apliecinošu dokumentu kopija jāiesniedz slēgtā aploksnē ar norādi “Privatizācijas aģentūras valdes locekļu amatu pretendentu konkursam”. Dokumenti iesniedzami personīgi vai nosūtāmi pa pastu līdz š.g. 11.novembrim (saņemšanas datums) pulksten 17 uz šādu adresi: Ekonomikas ministrijas Personāla daļai Brīvības ielā 55, Rīgā LV-1519.

 

Latvijas Policijas akadēmija

izsludina atklātu konkursu

uz šādiem akadēmiskajiem amatiem

Tiesību teorijas un vēstures katedrā: profesors (1)

Valsts tiesību katedrā: lektors (1)

Policijas tiesību un speciālās taktikas katedrā: asistents (1)

Krimināltiesību katedrā: profesors (1), vadošais pētnieks (1)

Kriminālistikas katedrā (kriminālistikas un operatīvās darbības

apakšnozarē): profesors (operatīvās darbības teorijas virziens) (1)

Civiltiesību katedrā: profesors (1); asociētais profesors (0,5), docents (0,5), lektors (1), pētnieks (0,5)

Svešvalodu katedrā: docents (angļu valoda) (1),

lektors (angļu valoda) (0,5)

Pretendentiem mēneša laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā Latvijas Policijas akadēmijas Personāla nodaļā (Rīgā, Ezermalas ielā 8, LV-1014, tālr.7800515) jāiesniedz šādi dokumenti: pieteikums konkursam; akadēmisko (profesionālo) izglītību un zinātnisko grādu apliecinošā dokumenta kopijas (iesniedzot dokumentus, jāuzrāda dokumenta oriģināli); Curriculum Vitae; trīs fotokartiņas (3x4cm); pēdējo sešu gadu publikāciju saraksti; piedāvātā studiju kursa (u) programma (s) vai studiju kursa (u) apraksts.

Pretendentiem uz profesora un asociētā profesora amatiem papildus jāiesniedz dokumenti, kas apliecina viņu zinātniskās un pedagoģiskās kvalifikācijas atbilstību 2001.gada 4.septembra Ministru kabineta noteikumu Nr.391 “Profesora un asociētā profesora amata pretendenta zinātniskās un pedagoģiskās kvalifikācijas novērtēšanas kārtība” 4.punktā minētajiem kritērijiem.

Rektore Ā.Meikališa

 

Satiksmes ministrija

izsludina konkursu

uz šādu vakanto ierēdņa amatu:

Aviācijas departamenta Gaisa politikas nodaļas vecākais referents

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība

- pieredze normatīvo aktu izstrādē

- pieredze darbā ar Eiropas Savienības tiesību aktiem

- labas latviešu un angļu valodas zināšanas

- prasme strādāt ar datoru

Pieteikumus, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt Satiksmes ministrijas Personāla nodaļā 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas. Adrese: Rīgā, Gogoļa ielā 3, 214.kabinetā. Tālr.uzziņām 7028218.

 

LR Satiksmes ministrija

izsludina konkursu

uz šādu vakanto darbinieka amatu:

Grāmatvedības nodaļas grāmatvedis

Prasības pretendentiem:

- atbilstoša augstākā izglītība (ekonomikas, grāmatvedības vai finanšu specialitātē)

- labas angļu valodas zināšanas

- prasme strādāt ar datoru

- vēlama pieredze grāmatvedības darbā

Pieteikumus, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt Satiksmes ministrijas Personāla nodaļā 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas. Adrese: Rīgā, Gogoļa ielā 3, 214.kabinetā. Tālr.uzziņām 7028218.

 

Valsts ieņēmumu dienesta Zemgales reģionālā iestāde

izsludina konkursu

uz vakanto ierēdņa amatu

Uzraudzības daļas galvenais speciālists

Nepieciešamā darba prasme un zināšanas:

- atbilstība likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 17.panta pirmās daļas prasībām

- augstākā izglītība

- labas zināšanas muitas likumdošanā

- zināšanas nodokļu likumdošanā

- prasme analizēt liela apjoma informāciju

- darbā izmantojamo tehnisko līdzekļu un sistēmu lietošanas prasme

- augsta atbildības sajūta, precizitāte un labas komunikācijas spējas

- vēlama 2 gadu darba pieredze VID sistēmā

- vēlamas svešvalodu zināšanas

Gaidām jūsu pieteikuma vēstuli, ziņas par profesionālo pieredzi un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju 10 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas.

Adrese: VID Zemgales reģionālā iestāde Mātera ielā 57, Jelgavā, LV-3008 (ar norādi “Konkursam uz Uzraudzības daļas galvenā speciālista amatu”). Tālrunis uzziņām 3007395, 3007373.

 

Naturalizācijas pārvalde

izsludina atklātu konkursu

uz Metodikas un eksaminācijas centra

Eksaminācijas sektora vecākā referenta ierēdņa amatu

Prasības: augstākā filoloģiskā izglītība; 3 gadu pedagoģiskā darba pieredze latviešu valodas specialitātē (vēlama darbā ar pieaugušajiem); labas komunikācijas spējas; iemaņas darbā ar datoru; izpratne par Latvijas pilsonības iegūšanas jautājumiem

Pretendentiem jāatbilst Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām.

Konkursa pretendentiem 20 dienu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas jāiesniedz Naturalizācijas pārvaldes Vispārējā daļā Rīgā, Smilšu ielā 1/3, 5.stāvā, 56.kabinetā, dzīves apraksts, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un izziņa par valsts civildienesta vai darba tiesisko attiecību ilgumu un veikto darbu pēdējo 3 gadu laikā, kā arī uz vietas jāaizpilda pretendenta aptaujas lapa.

Tālrunis uzziņām 7814005.

 

 

Konkursu rezultāti

Satiksmes ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Autosatiksmes departamenta Autotransporta nodaļas vecākās referentes amatā 2003.gada 6.oktobrī ir iecelta DIĀNA JAUDZEMA.

 

Konkursu rezultāti

Valsts kanceleja paziņo, ka ar 2003.gada 9.oktobri konkursa kārtībā Nejēdzību novēršanas biroja vadītājas amatā ir iecelta VINETA OZOLIŅA.

 

Konkursu rezultāti

LR Vides ministrijas Lielrīgas reģionālā vides pārvalde informē, ka ierēdnes Ietekmes uz vidi novērtējuma, atļauju un pārskatu daļas vecākās ekspertes amatā konkursa kārtībā 25.09.2003. iecelta SILVIJA HERBSTA.

 

Konkursu rezultāti

LR Vides ministrijas Lielrīgas reģionālā vides pārvalde informē, ka ierēdnes Ietekmes uz vidi novērtējuma, atļauju un pārskatu daļas vecākās ekspertes amatā konkursa kārtībā 25.09.2003. iecelta IVETA VELME.

 

Konkursu rezultāti

LR Vides ministrijas Lielrīgas reģionālā vides pārvalde informē, ka ierēdnes Ietekmes uz vidi novērtējuma, atļauju un pārskatu daļas vecākās ekspertes amatā (uz laiku) konkursa kārtībā 25.09.2003. iecelta ANETE BAŠKO.

 

Konkursu rezultāti

Iekšlietu ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Juridiskā departamenta Normatīvo aktu sagatavošanas nodaļas juriskonsulta amatā iecelts EDUARDS GARKUŠA.

 

Konkursu rezultāti

LR Vides ministrijas Lielrīgas reģionālā vides pārvalde informē, ka ierēdnes Ietekmes uz vidi novērtējuma, atļauju un pārskatu daļas ekspertes amatā konkursa kārtībā 25.09.2003. iecelta INGRĪDA MAĻIKA.

 

Konkursu rezultāti

LR Vides ministrijas Lielrīgas reģionālā vides pārvalde informē, ka ierēdņa Rīgas aglomerācijas daļas vecākā inspektora amatā konkursa kārtībā 25.09.2003. iecelts DIDZIS FELSBERGS.

 

Konkursu rezultāti

LR Vides ministrijas Lielrīgas reģionālā vides pārvalde informē, ka ierēdņa Rīgas aglomerācijas daļas vecākā inspektora amatā konkursa kārtībā 25.09.2003. iecelts KRISTIANS BĒRENTS.

 

Konkursu rezultāti

Pārtikas un veterinārā dienesta Valsts veterinārmedicīnas diagnostikas centrs paziņo, ka konkursa kārtībā Juridiskās daļas vadītājas amatā 06.10.2003. iecelta INESE GAIDELE.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!