• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta dalību Starpvaldību konferencē un ES Padomes sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.2003., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79858

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

14.10.2003., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta dalību Starpvaldību konferencē un ES Padomes sēdē

Ministru prezidents Einars Repše 16. un 17.oktobrī Briselē piedalīsies Starpvaldību konferences darba sanāksmē un Eiropas Savienības (ES) Padomes sēdē.

16.oktobra priekšpusdienā notiks Starpvaldību konferences sanāksme, kurā tiks apspriestas galvenās politiskās vadlīnijas par ES institucionālajiem jautājumiem ES konstitūcijas projektā.

Pēc Starpvaldību konferences sanāksmes darbu sāks ES Padome. Viens no galvenajiem darba kārtības jautājumiem būs Eiropas ekonomiskās izaugsmes veicināšana – pasākumi Eiropas transporta, enerģijas un telekomunikāciju tīklu izveides paātrināšanai un investīciju palielināšanai cilvēku resursos.

Sanāksmē tiks pārrunāta ciešāka sadarbība iekšlietās un tieslietās — efektīvākas ES ārējās robežas apsardzības izveidošana, ieceļošanas, bēgļu un patvēruma meklētāju politikas tālāka pilnveidošana.

ES Padomē paredzēts apspriest ES ārējās attiecības – ES atbalstu Irākas atjaunošanai, situācijas stabilizēšanai Rietumbalkānos, dialogu ar Irānu, Tuvajiem Austrumiem, attiecības ar Krieviju, kā arī Ziemeļu dimensijas iniciatīvas tālāku attīstību.

Valsts kancelejas  Komunikācijas departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!