• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Lietuvas policijas gadadienu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.2003., Nr. 136 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79506

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Par konvertējamo valūtu kursiem

Vēl šajā numurā

02.10.2003., Nr. 136

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Lietuvas policijas gadadienu

Piektdien, 3. oktobrī, Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Juris Rekšņa un Valsts policijas priekšnieks Jānis Zaščirinskis Viļņā piedalīsies Lietuvas Republikas policijas dibināšanas 85. gadadienas un atjaunošanas 13.gadadienas svinīgajos pasākumos.

3. oktobrī plānota tikšanās policijas galvenā komisāra birojā Policijas departamentā, svinīgais pasākums Iekšlietu ministrijas Kultūras un sporta zāles laukumā, Policijas dienas svinīgais pasākums Lietuvas Nacionālajā operas un baleta teātrī. 4. oktobrī Lietuvas policija savus viesus aicinās apskatīt policijas vienību ierindu Neatkarības laukumā, piedalīties dievkalpojumā Katedrāles bazilikā un svinībās Katedrāles laukumā, kur pulcēsies gan Lietuvas policijas darbinieki, gan Viļņas pilsētas iedzīvotāji un viesi.

Juris Rekšņa Lietuvas policijas ģenerālkomisāram Vitautam Grigaravičam pasniegs iekšlietu ministra Māra Gulbja pateicību par viņa ieguldījumu abu valstu policijas divpusējās sadarbības stiprināšanā, kā arī apsveikumu profesionālajos svētkos.

Juris Rekšņa pirms došanās uz Lietuvu atzīmēja, ka Latvijas un Lietuvas policijai ir izveidojusies cieša sadarbība gan vadības līmenī, gan starp atsevišķiem dienestiem, arī atsevišķiem policijas darbiniekiem. Tas palīdz operatīvi atrisināt daudzus darba jautājumus.

Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!