• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: Diskusijā par Eiropas Savienību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.09.2003., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78997

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

16.09.2003., Nr. 126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

Diskusijā par Eiropas Savienību

Pagājušo piektdien, 12. septembrī, Saldū Ministru prezidents Einars Repše piedalījās laikraksta “Lauku Avīze” un vadības grupas “Latvija Eiropā” rīkotajā diskusijā “No Saldus līdz Briselei 1792 km. Ko iegūsim un ko zaudēsim Eiropas Savienībā?”.

Tikšanās laikā Ministru prezidents uzsvēra, ka ir būtiski referendumā paust savu pozitīvo attieksmi par Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā, citādi Latvija atgriezīsies to valstu vidū, kurā tā jau bija. “Es aicinu balsot par,” teica Ministru prezidents, jo, pēc viņa domām, pretējs balsojums atstās Latviju vienu.

Tikšanās laikā E.Repše atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem par Eiropas Savienību, eiro ieviešanu, Latvijas un Krievijas robežlīgumu u.c.

Ministru prezidents partijas “Jaunais laiks” vārdā uzdāvināja grāmatas Saldus rajona bibliotēkām ar autogrāfu un pēc diskusijas “Jaunā laika” Saldus rajona birojā tikās ar nodaļas aktīvistiem.

Kopā ar Ministru prezidentu pasākumā piedalījās vadības grupas “Latvija Eiropā” vadītāja Ramona Umblija, kā arī eksperti no Zemkopības un Labklājības ministrijas.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!