• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Tirdzniecības un rūpniecības kameras ģenerāldirektoru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.09.2003., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78926

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Tuvo Austrumu haosa vadoņiem

Vēl šajā numurā

12.09.2003., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Tirdzniecības un rūpniecības kameras ģenerāldirektoru

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) valde vienbalsīgi par jauno Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras ģenerāldirektoru apstiprinājusi Jāni Leju, kurš līdz šim strādājis SIA “Lattelekom”, AAS “Latgarants”, “PricewaterhouseCoopers”, VAS “Latvijas gāze”. Šāds lēmums pieņemts LTRK valdes trešdienas, 10. septembra, sēdē.

Jānis Leja ir beidzis Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultāti, biznesa vadību studējis Oksfordā (Lielbritānija).

LTRK prezidents Andris Lasmanis: “LTRK izsludinātais konkurss uz ģenerāldirektora amatu ir sekmīgi beidzies. Tika saņemti dažādu kandidātu pieteikumi. Pēc konkursa dalībnieku rūpīgas izvērtēšanas par vispiemērotāko šim amatam tika atzīts Jānis Leja. Nākamais ģenerāldirektors ir strādājis nopietnos uzņēmumos, ieņēmis atbildīgus amatus finanšu, mārketinga, ārējo ekonomisko sakaru jomā, kā arī guvis starptautisku pieredzei, strādājot lielos starptautiskos uzņēmumos un studējot Oksfordā. LTRK ir patiesi gandarīta, ka mūsu komandai uzņēmējdarbības atbalstīšanai un izaugsmei ir pievienojies erudīts un atbildīgs LTRK komandas vadītājs.”

LTRK ģenerāldirektors Jānis Leja: “Man ir patiess gods pievienoties lielākajai spēcīgi pārstāvētajai uzņēmēju organizācijai. Savas darbības sākumā daudz pamatīgāk iepazīšos ar LTRK darbību, un, balstoties uz savām zināšanām, kopā ar LTRK darbinieku komandu turpināsim piedāvāt uzņēmējiem nepieciešamos pakalpojumus, palielinot to konkurētspēju, LTRK turpinās pārstāvēt uzņēmējus dialogā ar valdību, kā arī starptautiskās organizācijās, kurās aktīvi darbojas LTRK.”

No 1990.gada līdz 2003. gadam ģenerāldirektora pienākumus veica Voldemārs Gavars.

LTRK ir nevalstiska, politiski neitrāla, brīvprātīga visu Latvijas teritoriju aptveroša dažādu nozaru Latvijas uzņēmumu apvienība, kas, izmantojot tirdzniecības un rūpniecības kameru darbības pasaules praksi, veido uzņēmējdarbībai labvēlīgu vidi.

Linda Dadeika, LTRK sabiedrisko  attiecību konsultante

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!